Odlična saradnja Bijeljine i Peći

Predsjednik opštine Peć sa sjedištem u Goraždevcu Miloš Dimitrijević boravio je u posjeti Bijeljini i tom prilikom gradonačelniku Mići Mićiću uručio zahvalnicu za doprinos učvršćivanju veza i saradnje između dvije bratske lokalne zajednice.

Republika Srpska 24.06.2017 | 17:59
Odlična saradnja Bijeljine i Peći
''Još od potpisivanja ugovora o bratimljenju Bijeljine i Peći-Goraždevca 2013. godine imamo odličnu saradnju. Naša djeca svake godine dolaze ovdje i vraćaju se u Goraždevac puna dobrih utisaka. Mi smo mala opština i živimo u specifičnim uslovima, pa nam bratska ljubav koju osjećamo ovdje u Bijeljini mnogo znači i olakšava svakodnevni život, a posebno našim najmlađim stanovnicima'', istakao je ovom prilikom predsjednik opštine Peć-Goraždevac.

Gradonačelnik Mićić je izrazio očekivanje da će veze koje grade djeca iz Goraždevca i njihovi vršnjaci u Semberiji u čijim porodicama borave biti najbolja garancija da će i veze između dvije lokalne zajednice opstati i da će se učvršćivati.

''Grad Bijeljina pomaže našim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji jer, pored same pomoći, vjerujemo da je osjećanje da nisu sami i zaboravljeni u situaciji u kojoj se nalaze daje dodatnu snagu da se izbore sa nedaćama koje ih okružuju. Siguran sam da će uspjeti da opstanu, a u Bijeljini će uvijek imati mnogo prijatelja''.

BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kosovka (branka)

25.06.2017 05:14

Svaka čast Mico zato smo svi glasali za tebe .Dobar čovek ,human i ono što obeća uradi .Veliko hvala sto Bijeljini prihvataju decu sa Kosova da malo vide i Srpsku Republiku i zaborave na život u neizvesno sti.

ODGOVORITE