Holivudski glumac intervjusao Rađu u kafani!

Džejmi Foks, koji je nedavno bio gost porodice Karić u Beogradu, sreo je nekadašnjeg hrvatskog košarkaša Dina Rađu u jednom restoranu. Dino nabrojao petoricu najboljih ove igre.

Košarka 27.06.2017 | 11:30
Holivudski glumac intervjusao Rađu u kafani!
Holivudski glumac, oskarovac Džejmi Foks "nabasao" je na nekadašnjeg sjajnog košarkaša jugoslovenske reprezentacije, Hrvata Dina Rađu, koji je u restoranu Londonu večerao sa svojom suprugom.

Foks (49) je prišao godinu dana starijem Rađi i kratko ga intervjusao. Najpre ga je zamolio da nabroji petoricu najbiljih košarkaša svih vremena.

"Majkl Džordan, Leri Bird, Irvin Medžik Džonson, Šakil O'Nil i Hakim Olajdžuvon", rekao je Rađa.

Glumac je potom upitao Rađu zašto nema nijednog košarkaša iz novije generacije, poput Stefa Karija, Kobija Brajanta, Lebrona Džejmsa...

Rađa je odgovorio da je on, ipak, pripadnik starije generacije i da se košarka danas promenila, da je stil igre više "trči i pucaj".

Američki glumac ("Any Given Sunday", "Collateral", "Ray Charles", "Django Unchained"...) je rođen u Teksasu, a njegov omiljeni klub je, naravno, Dalas. Rađa je 4 godine igrao u NBA ligi, u Bostonu, ali ga je Foks odmah prepoznao u lokalu u Londonu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar