Čekao se Čelsi, vrijeme je...!

Za Juventusov tandem 115. 000. 000 evra! Konte želi samo vrhunska pojačanja i spreman je da plati basnoslovnu cenu!

Fudbal 24.06.2017 | 23:10
Čekao se Čelsi, vrijeme je...!
Pojačavaju se Mančester Junajted, Mančester Siti, Liverpul, Arsenal, a jedino Čelsi od velikih klubova u Premijer ligi nije doveo nijedno veliko pojačanje. Zbog čega je AntonioKonte zapretio odlaskom, pa je klub morao da ga smiruje novim ugovorom i obećanjem da će dobiti zvučna pojačanja koja je tražio.

Sada je vreme da se obećanja ispune, a Konte će sa kupovinom krenuti u bivšem klubu - Juventusu! Kako jutros eklskluzivno otkriva San, Čelsi je spreman da ispune dve velike želje treneru i ponudio je Bjankonerima čak 100.000.000 funti (oko 115.000.000 evra) za tandem Aleks Sandro - Leo Bonući!

Bonući je Konteov miljenik iz Juventusa i baš onaj tip štopera za kojim Italijan vapi otkako je došao na Stamford Bridž. Hteo ga je i prošlog leta, ali je Juve odbijao da priča o prodaji. Sada je situacija drugačija, Stara dama je spremna da priča ako neko ponudi preko 50.000.000 evra za Bonućija. Italijan je stub odbrane Juventusa, ali ima 30 godina i ovo je verovatno poslednja velika prilika da Juve inkasira veliki novac za njega. Zamene su već spremne. Tu su Benatija, ali i mladi asovi Rugani i Kaldara kojima se predviđa da će krenuti stopama Barzaljia, Bonućija, Kjelinija...

Što se Aleksa Sandra tiče, on želi da pređe u Čelsi, a Juve je već odbio ponudu od 60.000.000 evra. Međutim, za ponudu u paketu sa Bonućijem, Juve bi morao opet da razmisli. Čelsi je već namamio Brazilca platom od 9.000.000 evra što je daleko više od ovih 2.800.000 evra koje trenutno zarađuje u Torinu. Juve je spreman da mu ponudi povišicu, ali to opet ne bi bilo ni blizu Čelsijeve ponude.

Sada je sve na Juventusu. Ovakva prilika se retko dobija...

Inače, Čelsi privodi kraju posao oko Tjemuea Bakajoka iz Monaka koji će biti plaćen oko 40.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar