Organi Saveza se ne sastaju

Potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović rekao je da se organi Saveza za promjene /SzP/ uopšte ne sastaju i da se može reći da ovaj savez praktično ne postoji.

Republika Srpska 23.06.2017 | 12:38
Organi Saveza se ne sastaju
Krsmanović je dodao da postoje samo neformalni razgovori i to u vezi sa mogućim zajedničkim kandidatima na izborima.

"Što se tiče PDP-a i NDP-a, izvjesno je da će /Mladen/ Ivanić biti kandidat naše koalicije za jednu od funkcija. Ako bi nastali neki problemi u razgovorima sa SDS-om o tome, sigurno je da PDP i NDP neće odustati od svog stava i da će se onda krenuti u razgovore i sa drugim političkim akterima, koji će biti na političkoj sceni", rekao je Krsmanović za "Euroblic".

On je naveo da se Predsjedništvo SzP-a veoma rijetko sastaje, te da nisu uspjeli čak nijednom da se sastanu poslije lokalnih izbora kako bi analizirali rezultate iako su u dosta opština imali zajedničke kandidate.

Generalni sekretar PDP-a Miroslav Brčkalo rekao je da su PDP i NDP održali sastanak na najvišem nivou i da je njihov zajednički nastup na izborima praktično gotova stvar, te da već neko vrijeme čekaju SDS da bi održali zajednički sastanak.

"Vjerujemo da će se poslije svih njihovih unutarstranačkih izbora i prije sezone godišnjih odmora desiti sastanak lidera", rekao je Brčkalo.

On je dodao da uvažavaju SDS kao najjaču opozicionu partiju i da će na prvom zajedničkom sastanku sa tom strankom, PDP i NDP zahtijevati jednu od dvije ključne pozicije.

Predsjednik Glavnog odbora SDS Milan Miličević tvrdi da se razgovori unutar SzP-a vode na nivou lidera i vjeruje da će Savez imati zajedničke kandidate na izborima.

On kaže da se ništa ne može tvrditi dok se ne razgovara, ali da je cilj i da postoji raspoloženje da kandidati za dvije najvažnije pozicije budu zajednički. 

(Srna)

Komentari / 19

Ostavite komentar
Name

Herceg

23.06.2017 11:14

Krsmanovicu crvena komunjaro stara.Ti bi sa svakim u koaliciju samo da dobijes fotelju.Ovamo pricas u papcima i o nekom postenju,a sutra bi bio gori od Stevandica i njemu slicnih.Ti ces da komentarises SDS.

ODGOVORITE
Name

re ime cudno

23.06.2017 11:48

Zašto "crvena komunjaro"? Zašto pogrdno? Znaš li ti uopste sta znaci taj epitet? I ja tebi uzvracam "Krsmanovic je Čestit Čovjek i poslanik,upamti Drazina cetnicino" L

Name

OPOZICIA BL

23.06.2017 11:20

Moj Krsmanovicu ko tebe sta pita nemas pojma Vojin Mijatovic vrsi pregovore i pazgovore pitaj svoje partiske drugove tako vam i treba poslao ga Dodik kod vas i odma pom ministra i sad jos odredjuje sta ce ko biti i sta da radi gadite se ovim casnim ljudima iz opozicije kandidujte VOJINA za clana predsednistva najbolje CAVA ce to podrzati Jadni ste vi duse prodane.

ODGOVORITE
Name

NDP

23.06.2017 14:55

Pa ako ovaj Krsmanovic nastavi davati izjave i mlariti gluposti,kompletna olozicija bi mogla da zavrsi kao on i njegova partija na izborima2016... Sjetite se njegovih izjava i gluposti koje su itekako nanijele stetu.

Name

NDP BL

23.06.2017 11:23

Dobar je Vojin radi svoj posao nije on kriv pitajte Cavu koji ga je stavio u gradski odbor i glavni odbor stranke zato sad i nema stranke pukla u bl kao sijalica ljudi se osecaju prevarenim.

ODGOVORITE
Name

Vojin

23.06.2017 11:58

Zašto me ne pustite na miru. Sjašite više bre. Ja sam s Čavim dogovarao posao i s njim ću deliti sve uključujući i odgovornost. To što su neki sebe videli na mom mestu je njihov problem. Ja sam projektovan za visoke funkcije a ova deca u NDP-u neka malo pričekaju. Ja sam se načekao u SNSD-u i shvatio da ne vredi čekati. Obaviću zadatak do kraja a NDP će možda preživeti, čak iako se ovi tamo neki povuku.

Name

Mali Broz

23.06.2017 12:26

Svim politicarima u NDP-u zelim da kazrm : Nemoj te davati izjave,jer cestiti clanovi daju iskrene komentare. Tako sami sebe gazite. U Banjaluci Stojan Atlagic je kao bitan....i njegova se slusa hahahahahahah....Banja luka je u raspadu jer su opet izlevatili ljude,ali ovaj put se zajebali u procjeni.

Name

SDS

23.06.2017 11:29

SDS treba da ide sam bez ovih predanih.

ODGOVORITE
Name

vinko

23.06.2017 11:30

Ovaj covjek stvarno mnogo leti pred rudu da ne kazem sta drugo,a potpuno je nebitan u szp. Pa bolan kako vise ne skontas da su te se svi odrekli,cak i sda i bosnjaci,malo jos mozes po onoj tv 1 i kraj tvoje politike!

ODGOVORITE
Name

Djoko

23.06.2017 11:32

VOJIN je bog samo napred.

ODGOVORITE
Name

Duca Delic

23.06.2017 12:49

Ma Krsmanovicu nemamo kad da sastancima. Moramo da familiju zaposlimo a porodicu smo već zaposlili u zajedničke organe. Brzo prođoše ove četiri godine. Eto ja sam zaposlio svu porodicu. Vidiš desilo su se promjene.

ODGOVORITE
Name

Brzi

23.06.2017 13:14

Ali ne bez Dronjka,i,Sukalo.

Name

Re Svima

23.06.2017 13:07

I CAVIC I KRSMANOVIC RADE ZA DODIKA ZATO STO LUPAJU GLUPOSTI I SAMIM TIM SEBE I SAVEZ DEGRADIRAJU -POSLATI IH OBOJICU U PENZIJI.

ODGOVORITE
Name

Dragan

23.06.2017 13:12

Ma kakav SZP! SDS i SNSD treba da prevaziđu konflikt oko podele plena, dogovore se i naprave vladu nacionalnog jedinstva. Sve trabant stranke otkačiti i raditi na jačanju RS.

ODGOVORITE
Name

Zastavnik

23.06.2017 13:26

Bravo Taliću, pa to i jeste uloga Vojina Mijatovića koga je Baja poslao da poradi na tome. Istina precjenio ga je malo. Nije on takav format ali može kao izvidnica. To ce biti jedinsto u pljački i izdaji srpskih nacionalnih inteesa. Vidi se Taliću da si ti u vojsci službovao.

Name

istina

23.06.2017 14:23

Komentare uglavnom daju botovi, bez posla i dana staza, samo nastavite nikad necete ni raditi, pojesce vas ta frustracija. Budite hrabri pa svima u oci kazete sta imate a ne kao misevi mali

ODGOVORITE
Name

Ragib

23.06.2017 16:04

Ti mora da si Bojana i mora da si vec drugi posao dobila od Zdravka,jer jedino jos ti mozes stajati iza ovog tipa!

Name

Bojana

23.06.2017 15:39

Zdravko je najbolji politicar stare Hercegovine.Ziv i zdrav bio.Ti za predsjednika R.S.Ivanic presjednistva i da najzad zivimo ko ljudi!

ODGOVORITE
Name

R.E.Bojana

23.06.2017 16:17

Cuj ove,drzi se ti drugih stvari na koje si navikla.Dobila si bolji posao,a sto je izdao sve svoje ljude u Foci nema veze.Neka si ti ziva i zdrava sa tvojim novim "PREDSJEDNIKOM SRPSKE"