Zvezda hoće Pešića, ali košta više od milion evra!

Napadač Tuluza Aleksandar Pešić mogao bi Crvenu zvezdu da košta oko 1,2 miliona evra, ako klub iz Ljutice Bogdana bude želeo da dovede igrača i pojača napad.

Fudbal 25.06.2017 | 13:00
Zvezda hoće Pešića, ali košta više od milion evra!
Zvezda je pred kraj sezone ostala bez titule i trofeja u Kupu, pa se pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope razmatra nekoliko pojačanja.

U klub je već stigao Rikardinjo, a uprava Zvezde danas ide u Tuluz da bi se razgovaralo o transferu 25-godišnjeg Nišlije.

Jedna od glavnih zamerki aktuelnog šefa stručnog štaba Zvezde Vladana Milojevića prethodnom treneru Miodragu Božoviću je što se akcije nisu završavale većim brojem igrača.

Milojević to namerava da promeni i uvede dva napadača u igru, te da Pešića pridruži Ričmondu Boaćiju. Klubu će biti potrebna i dva brza krilna igrača koji će biti aktivni i u odbrani.

Poslovni direktor Zvezde Stefan Pantović i menadžer igrača Ranko Stojić bi mogli da dogovore spuštanje obeštećenja igrača koji je sezonu proveo na pozajmici u italijanskoj Atalanti.

Prema portalu Transfermarket, trenutna tržišna vrednost Pešića je milion evra. Igrač je ugovorom vezan za Tuluz do 2019. godine, a igrao je za Jagodinu, Šerif, OFI i Radnički iz Niša.

Prethodnih nedelja bilo je informacija da je za igrača zainteresovan i večiti rival Zvezde, Partizan koji igra kvalifikacije za Ligu šampiona protiv podgoričke Budućnosti.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar