Hamilton razmišlja o penziji!

Kreće li stopama Niko Rozberga?! Britanski nosilac tri titule šampiona Formule 1 razmišlja da krene stopama Niko Rozberga i završi karijeru.

Ostali sportovi 24.06.2017 | 17:30
Hamilton razmišlja o penziji!
Kao grom iz vedra neba svetom najbržeg sporta odzvanja vest da i Luis Hamiltonrazmišlja o penzionisanju. Brhitanac je za FIA magazin tim povodom dao izjavu koja odgovara na većinu naprasno probuđenih nedoumica. Šta planira Luis Hamilton sa svojom karijerom?

„Moja budućnost je samo u mojim rukama. Ko zna da li bi moji uspesi bili veći ukoliko odlučim da ostanem još recimo pet godina. To niko ne može da mi garantuje. Ne volim mnogo da planiram unapred. Nikada ne znate šta vas čeka iza sledećeg ćoška, iza sledeće krivine. Ne znam šta ću da uradim“, rekao je Hamilton, ali i naglasio da trenutno uživa u trkanju koje je ove sezone dobilo notu neizvesnosti. Veliko je zato pitanje da li seHamiltonovi strahovi odnose na mogućnost takmičarskog pada s kojim je skopčan i pad rejtinga. Naravno, za sportistu u komercijalnom smislu najbolje je da završi karijeru u šampionskom statusu što nije potrebno dodatno objašnjavati.

„Trenutno izuzetno uživam u trkanju, najviše zbog konkurencije koja je sve žešća. Imamo i borbu protiv drugog tima. Kada imate internu timsku borbu, sve deluje kao jedan veliki vrtlog. Tenzija je u takvim situacijama uveravam vas velika i to nije dobro za jedan tim. Sada kada se borimo protiv još jedno tima, svi radimo zajedno”, zaključio je Hamiltonostavljajući vrata svog penzionisanja otškrinutim.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar