Obamejanu postavljen ultimatum!

Do kraja jula izaberi novi klub, ili ostaješ! Liverpul i Mančester Siti u ratu, na Vestfalenu čekaju zvanične ponude.

Fudbal 24.06.2017 | 19:00
Obamejanu postavljen ultimatum!
Dok su Čelsi i Mančester junajted dobili opomenu od Bajerna da ni po koju cenu ne pokušavaju da stupe u kontakt s Robertom Levandovskim, emisarima Mančester Sitija i Liverpula stigla je jasna poruka - Pjer Emerik Obamejan je vaš za pravu cenu!

Osim toga, nemački mediji tvrde da je došlo do razgovora čelnika Dortmunda iObamejanovih menadžera, gde je postavljen načelni dogovor - do kraja jula mora da bude odlučeno gde će gabonski napadač da nastavi karijeru. 

Kao razlog ovakve odluke stoji želja ljudi sa Vestfalena da u poslednjih mesec dana prelaznog roka realizuju transfer adekvatnog rešenja u srcu napada i na vreme spremili tim za novu sezonu. 

To znači da će u narednim sedmicama Liverpul i Mančester Siti voditi pravi fudbalski rat za potpis najboljeg strelca Bundeslige prošle sezone. 

Kako se ranije pisalo, Dortmund bi pristao na obeštećenje između 70.000.000 i 75.000.000 evra, dok je Siti navodno već ponudio Obamejanu platu u rangu one koju je nudio Pari Sen Žermen donedavno. U pitanju je suma od 56.000.000 evra za pet godina. Podsetimo, PSŽ je bio na pragu realizacije velikog transfera gabonskog centarfora, ali je u poslednjem trenutku doneta odluka da se odustane od kupovine. Razlog tome je strahovanje novog sportskog direktora Svetaca Antera Enrikea da bi dolazak Obamejanabio pogrešan potez  za klub. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar