Potvrđeno: Leo Vesterman je igrač CSKA-a!

Bivši plejmejker Partizana potpisao dvogodišnji ugovor sa "armejcima".

Košarka 22.06.2017 | 14:45
Potvrđeno: Leo Vesterman je igrač CSKA-a!
Neivesnost praktično više nije ni postojala - Leo Vesterman od četvrtka je zvanično košarkaš moskovskog CSKA.

Nekadašnji plejmejker Partizana, koji je od odlaska iz Humske igrao za Limož i Žalgiris, potpisao je danas ugovor sa "armejcima" i obavezao se na dvogodišnju saradnju, uz mogućnost rastanka sledećeg leta.

"Pozdravljamo igrača koji je pokazao da može da igra na pozicijama plejmejkera i beka šutera. Ima visinu i znanje da na najvišem nivou kreira za sebe i za saigrače. Leo je motivisan i oduševljen jer će zaigrati za nas. Želim mu sreću u dresu CSKA i da bude zdrav", rekao je trener Moskovljana Dimitris Itudis.

Francuz nije krio oduševljenje dolaskom u ruskog giganta.

"Sjajan je osećaj postati deo tako čuvenog kluba i velikog tima. Ovo je definitivno ogroman korak u mojoj karijeri i veoma sam uzbuđen zbog novog izazova. Jedva čekam da počnem da radim sa novim saigračima i stručnim štabom", istakao je Vesterman.

Dolaskom doskorašnjeg plejmejkera Žalgirisa, CSKA je kompletirao drugi transfer ovog leta, jer je prethodno ozvaničio saradnju i sa Vilom Klajburnom, krilom Darušafake.

Kada je u pitanju Vestermanova uloga, očekuje se da uskoči na poziciju Arona Džeksona, koji je nedavno otišao iz kluba posle pet godina. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar