Jokić spreman za lov, stiže mu važan gost u Sombor!

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun najavio da dolazi u Sombor kod Nikole Jokića, kako bi proveo neko vreme sa njim i njegovom porodicom.

Košarka 23.06.2017 | 19:45
Jokić spreman za lov, stiže mu važan gost u Sombor!
Meloun je bio gost u podkastu Skota Hastingsa i Toma Helmera gde je pričao i raznim stvarima, a dotakao se i naravno i Nikole Jokića.

"Idem u Sombor u njegov rodni grad. Tamo ću biti u subotu. Provešću neko vreme u Srbiji... biću sa Nikolom, njegovom braćom, ićićemo u lov i videću njegovu trku konja. Ne mogu da dočekam da odem u Sombor i Srbiju.", rekao je Meloun, a potom i dodao.

"Nervozan sam kada je u pitanju lov, zato što imam osećaj da ću ja biti taj kojeg će loviti", kroz šalu je rekao Majk.

Ovo nije prvi put da trener Denvera ide u posetu na Balkan, s obizirom da je prošle godine bio u poseti Jusufu Nurkiću, koji nije više član Denvera.

Meloun je naveo i koji je cilj ovog leta za Nikolu, kao i da mora bolje da kontroliše emocije na terenu, jer se nekad ponaša kao beba.

"Kada se sezona završila pričao sam sa njim, oči u oči. Posle toga sam takođe obavio razgovor sa njegovom braćom, koji su veoma zaslužni za njega, jer ga drže na pravom putu i brinu za njega. Rekao sam Nikoli da mora da radi na dve stvari ovog leta, na svom telu i onom najvažanijem – emocijama".

"Kada je reč o telu, mora da bude spreman da se nosi sa fizički najdominantnijim centrima, a leto će mu pomoći da ojača. Emocije mora mnogo bolje da kontroliše. Rekao sam mu da je beba, jer kada stvari ne idu na njegovu ruku ponaša se blesavo, dobija glupe faulove, tehničke greške ili uzima teške šuteve", završio je Meloun.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar