Džikić najmanje dvije godine u Budućnosti!

Doskorašanji trener Partizana Aleksandar Džikić u četvrtak će doputovati u Podgoricu, a najkasnije u petak će biti promovisan u trenera Budućnost Volija.

Košarka 21.06.2017 | 20:45
Džikić najmanje dvije godine u Budućnosti!
Svi detalji ugovora su dogovoreni posle desetak dana pregovora, pa će Džikić najvjerovatnije najmanje naredne dve sezone biti na klupi crnogorskog šampiona, prenose„Vijesti“.

Kako navode crnogorski mediji, ne bi bilo iznenađenja da se istog dana promovišu i prva pojačanja – Nikola Ivanović i Danilo Nikolić.

Srpski stručnjak preuzeo je klub iz Humske u januaru 2016. godine, u teškom trenutku u kom se ekipa nalazima, i uspeo da stigne od donjeg dela tabele do petog mesta u ABA ligi, kao i finala Kupa Radivoja Koraća.

Četrdesettrogodišnji trener trenersku karijeru započeo je još 1994. godine, kao asistent u Beovuku, gde je tri sezone kasnije postao i glavni trener. Potom je ponovo radio kao asistent – šest godina u Partizanu i dve godine u Minesota Timbervulvsima, posle čega je samostalno radio u ljubljanskoj Olimpiji, Krki, Lijetuvos Ritasu i nacionalnoj selekciji Makedonije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar