Džekson i Niksi razmišljaju da trejduju Porzingisa!

Generalni menadžer Njujork Niksa Fil Džekson razmotriće opciju da trejduje mladu nadu Kristapsa Porzingisa, preneli su američki mediji.

Košarka 23.06.2017 | 14:30
Džekson i Niksi razmišljaju da trejduju Porzingisa!
Najobavešteniji novinar u SAD Adrian Vojnarovski napisao je na Tviteru, da Niksi nisu odbacili opciju da zamene Letonca sa nekim drugim igračem, ili pikovima.

Takođe, Vojnarovski izveštava da ako Njujork trejduje Porzingisa, postoje velike šanse da će sa drafta koji je na programu u četvrtak na petak, uzeti Laurija Markanena, koji gaji sličan stil igre kao Letonac.

Odmah nakon ovih informacija usledila su nove spekulacije. Prvo je ESPN objavio da Porzingis i čelni ljudi Njujorka nisu međusobno razgovarali, još od onog trenutka kada je Kristaps odbio da prisustvuje završnom sastanku na kraju sezone.

Takođe, tu su odmah uskočili Boston Seltiksi koji su itekako zainteresovani za usluge Porzingisa, jer im upravo nedostaje takav igrač pod košem.

Podsećamo, na izlaznim vratima iz kluba je Karmelo Entoni, koji ima nesuglasice sa Filom Džeksonom još od januara ove godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar