Video: Zdravko Mamić "ukrao" šou Saši Matiću!

Na društvenim mrežama pojavili su se novi snimci sa svadbe fudbalera Real Madrida, Hrvata Matea Kovačića. U prvom planu Zdravko Mamić, najistaknutija figura hrvatskog fudbala u poslednjih 15 godina. Pogledajte!

Fudbal 22.06.2017 | 22:30
Video: Zdravko Mamić "ukrao" šou Saši Matiću!
Odavno je poznato da Hrvati obožavaju srpske "narodnjake" i da svoja slavlja ne mogu da zamisle bez folk pesama sa ove strane ili kako oni kažu - "cajki".

Fudbaleri prednjače, pogotovo Zdravko Mamić. Siva eminenacija zagrebačkog Dinama, čovek koji je prodavao igrače za velike pare, a sada je pred sudom jer je optužen da se bogatio od tih transfera "ispod žita"...

Već godinama unazad Mamić se ne libi da usred gostovanja u nekoj televizijskoj emisiji zapeva svoju omiljenu "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine" (Mitar Mirić), a već su antologijske scene sa zagrebačkog aerodroma kada se, tokom slavlja zbog plasmana Dinama u Ligu šampiona, skinuo go do pojasa i zapevao sa sve trubačima!

Proteklog vikenda bio je na svadbi fudbalera Reala Matea Kovačića, hrvatskog reprezentativca. Goste je zabavljao srpski pevač Saša Matić, a Mamić je bio jedan od najveselijih i gotovo da nije silazio sa bine.

Već smo vam predstavili njegovo izvođenje pesme "Ne može nam niko ništa", tokom koje je skinuo košulju, a sada se pojavio novi snimak - i on i ostali svatovi, uključujući mladoženju Kovačića, "pali su u sevdah" kada je Saša Matić zapevao hitove Miroslava Ilića: "Još te nešto čini izuzetnom" i "Ova noć ima čudnu moć".

Mamić je uzeo mikrofon i preuzeo vodeći vokal od Saše Matića, da bi ga potom "zakitio" novčanicama.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Joja

23.06.2017 05:10

Tako se veseli. Bravo.

ODGOVORITE