Marka Jarića ne zanima Sonja

Bivši košarkaš Marko Jarić stigao je u Beograd usred haosa koji je nastao u braku pevača Ace Lukasa i njegove supruge Sonje, za šta je on, navodno, krivac.

Zabava 21.06.2017 | 09:44
Marka Jarića ne zanima Sonja
Marko za „Alo!” nije demantovao da je imao avanturu sa Sonjom, ali nam je jasno stavio do znanja da ga ona ne interesuje.

- Ne želim uopšte da komentarišem te gluposti koje se provlače po novinama poslednjih dana. To su sve gluposti, da li zaista milslite da ću komentaristi takve stvari? - rekao nam je Jarić na početku razgovora, a na pitanje da li je zbog problema koji su nastali sa Sonjom i Lukasom došao u Beograd odgovorio je:

- Ma kakvi zbog toga, došao sam zbog drugih stvari. To me ne zanima.



Na pitanje u kakvim je odnosima sada sa Lukasovom suprugom Jarić je odbrusio:

- Hvala, prijatno, ne želim da odgovaram više na pitanja - rekao je Marko i spustio slušalicu.

Kako je „Alo!” već pisao, drugovi su u više navrata pričali Marku da će mu Sonja doći glave i pitali ga šta će mu ona pored svih devojaka koje može da ima.

- Marko se sa Sonjom nikada i nije viđao dok su u Beogradu, već je ona dolazila u Majami tako da sigurno zbog toga nije ni došao. Ne znam da li su se čuli nakon svega, ali njemu svakako ne pada na pamet da se petlja u njen odnos sa Lukasom. Nije on planirao da ženi Sonju, pa da sada ispravlja krive drine. Zvali su ga drugari odavde i slali mu šta se piše, ali njega to ne dotiče - kaže naš izvor blizak Jariću.

Prema gradskim pričama, Lukas je još početkom maja otkrio da se Sonja dopisuje sa Jarićem i tada su se žestoko posvađali. Pevač je tada video Jarićeve poruke u njenom mobilnom telefonu i napustio stan u kojem žive.

(Alo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Kal

21.06.2017 09:19

Sonji jarići Lukasu roščići nije loše.

ODGOVORITE
Name

Ma

21.06.2017 09:45

Kakav je samo bio dasa i eto sta ostade od Lukasa...?

Name

Rog

21.06.2017 09:48

Ne pomaze mu ni sam Bog, na glavi mu se vidi ROG...