Vozač kamiona prevezen u UC

Jeziva saobraćajka kod aerodroma Nikola Tesla. Prevrnuo se kamion, stravični prizori na licu mjesta, prenose beogradski mediji. Vozač kamiona prevezen je u Urgentni centar.

  • Vijesti
  • Srbija


Policija je odmah izašla na mjesto udesa i vrši uviđaj. Saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo nekoliko vozila dogodila se oko 10 sati na auto-putu Beograd- Zagreb, poslije skretanja za beogradski aerodrom.

Kako se vidi na fotografijama sa mjesta nesreće, došlo je prevrtanja kamiona i bijelog automobila.

Teretno vozilo je udarilo u bankinu, dok je putničko probilo zaštitnu ogradu.(Telegraf/Tanjug)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

ŽIKA Ž

19.06.2017 11:21

ZA OVAKVU LUDU DRŽAVU I LUDI NAROD NEMAM KOMENTARA!!

gradjanin

19.06.2017 20:24

Nenoemalna drzava neki dan vratili su me nisu dali da ocarnim automobil mercedes koji je prosao njemacke standarde auto bez prekorno kazu cipovan motor.Ok kazem im na osnovu cega ste utvrdili to dajte mi papir kaze nemoze.Dajte mi mogucnost da odem u mercedesov servis da skinem cip ako je to to kaze nemoze.....A ovo smece od kamiona pustaju da se registruje .Sramota i ovakvim postupcima nikad srbija nece u EU.....bas nikad.Jel izmislja zakone kako da gradjanima oteza bilo sta a ne suprotno da im olaksa.I niko nije odgovoran boli nekog uvo....

Pa doskora se putarina nije mogla platiti osim u dinarima, a glavni tranzit kroz Srbiju. Mene su drzali preko pola sata na naplatnoj rampi dok nije naisao neki kamiondzija koji mi je razmijenio Eure u dinare. A u cijeloj Evropi mozes platiti u bilo kojoj validnoj valuti.

Slovenac

20.06.2017 08:18

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.