Vozač kamiona prevezen u UC

Jeziva saobraćajka kod aerodroma Nikola Tesla. Prevrnuo se kamion, stravični prizori na licu mjesta, prenose beogradski mediji. Vozač kamiona prevezen je u Urgentni centar.

Srbija 19.06.2017 | 10:41
Vozač kamiona prevezen u UC
Policija je odmah izašla na mjesto udesa i vrši uviđaj. Saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo nekoliko vozila dogodila se oko 10 sati na auto-putu Beograd- Zagreb, poslije skretanja za beogradski aerodrom.

Kako se vidi na fotografijama sa mjesta nesreće, došlo je prevrtanja kamiona i bijelog automobila.

Teretno vozilo je udarilo u bankinu, dok je putničko probilo zaštitnu ogradu.







(Telegraf/Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

19.06.2017 09:21

ZA OVAKVU LUDU DRŽAVU I LUDI NAROD NEMAM KOMENTARA!!

ODGOVORITE
Name

gradjanin

19.06.2017 18:24

Nenoemalna drzava neki dan vratili su me nisu dali da ocarnim automobil mercedes koji je prosao njemacke standarde auto bez prekorno kazu cipovan motor.Ok kazem im na osnovu cega ste utvrdili to dajte mi papir kaze nemoze.Dajte mi mogucnost da odem u mercedesov servis da skinem cip ako je to to kaze nemoze.....A ovo smece od kamiona pustaju da se registruje .Sramota i ovakvim postupcima nikad srbija nece u EU.....bas nikad.Jel izmislja zakone kako da gradjanima oteza bilo sta a ne suprotno da im olaksa.I niko nije odgovoran boli nekog uvo....

ODGOVORITE
Name

Slovenac

20.06.2017 06:18

Pa doskora se putarina nije mogla platiti osim u dinarima, a glavni tranzit kroz Srbiju. Mene su drzali preko pola sata na naplatnoj rampi dok nije naisao neki kamiondzija koji mi je razmijenio Eure u dinare. A u cijeloj Evropi mozes platiti u bilo kojoj validnoj valuti.