Novi napad u Londonu

Zabio se kombijem u vjernike kod londonske džamije, jedna osoba poginula, 8 ranjeno . Prijavljene su brojne žrtve napada u Londonskom Finsbury parku, gdje je za sada nepoznati napadač uletio kombijem u masu ljudi ispred lokalne džamije

  • Vijesti
  • Svijet


Ponovo krvava noć u Londonu.  Uhapšena je jedna osoba osumnjičena za napad na ljude koji su bili ispred lokalne džamije za koje se pretpostavlja da su islamske vjeroispovijesti. Policija i kola Hitne pomoći su na licu mjesta.

Prema posljednjim informacijama jedna je osoba smrtno stradala, a 8 je lakše i teže ozlijeđeno.

(SB)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

popara

19.06.2017 08:36

Hriscanin,poludio od mrznje.Sad ce Egipat bombardovati dijelove grada Londona gdje je stanovao,a Izraelci ce doci da mu uhapsi svu rodbinu i sruse kucu.

Mozda za 7/ ili neki od drugih napada. UK je u stanju gradjanskog rata i ta sudbina ceka sav Zapad. Ne znam za kakve su poslove sposobni klanjaci na ulici- fotografije Sky news. Veliki, dobro uhranjeni i neizradjeni ljudi. Englezi su sitne ribe za njih. Ne znam da li ce im Izraelci srusiti kucu napravljenu od socijalne pomoci na Zapadu, kradje, sverca, droge i podvodjenja tudje djece.Nije to popara nego septicka jama i Zapad koji sjedi na jednoj daski i klizu u to.

to je osveta

19.06.2017 10:05

x

19.06.2017 10:00

London je prerastao u utociste protuva, probisvjeta, propaliteta i islamskih fanatika, cak je i gradonacelnik musliman.

Dobro rečeno......

xxl

19.06.2017 13:22

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.