Zvezda je prošlost, Nižnji želi Tompsona!

Ruska ekipa zainteresovana za usluge dojučerašnjeg člana Crvene zvezde.

Košarka 20.06.2017 | 20:30
Zvezda je prošlost, Nižnji želi Tompsona!
Stigao je na Mali Kalemegdan da odmori "teškaše", ali kako je vreme odmicalo Dion Tompson nije uspeo da se adaptira na zahteve Dejana Radonjića, pa je i minutaža bila svedena na minimum. Istek ugovora sa osvajačem "triplete" nedvosmisleno je označio kraj neuspešne epizode u crveno-belom dresu i potragu za svetlom na kraju tunela.

Put koji bi karijeru nekadašnjeg studenta prestiženog Univerziteta Severna Karolina mogao da vrati u život vodi u Rusiju!

Prema saznanjima MOZZART Sporta, Tompson se visoko kotira na listi želja Nižnjeg Novgoroda, koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Zoran Lukić. Jedinu prepreku u realizaciji transfera mogli bi da predstavljaju finansijski zahtevi stamenog Amerikanca...

Podsetimo, Tompson je sezonu počeo u Galatasaraju odakle je početkom 2017. stigao u srpsku prestonicu. U Evroligi je prosečno beležio 4,3 poena i 1,8 skokova, računajući i nastupe za vreme boravka u redovima turskog predstavnika u elitnom kontinentalnom takmičenju. Kada je reč o ABA ligi, krilni centar je na 14 mečeva postizao 5,1 poen, uz nešto manje od tri uhvaćene lopte po meču.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar