Efes u trci za Markovićev potpis!

Nekadašnji srpski reprezentativac Stefan Marković je jedna od želja Anadolu Efesa potvrdio je generalni menadžer kluba Alper Jilkmaz.

Košarka 20.06.2017 | 14:30
Efes u trci za Markovićev potpis!
Jilkmaz je rekao da je klub nadomak realizacije potpisa Arona Džeksona, a klub je posle neuspešne sezone u fazi reizgradnje.

Tomas Ertel na putu za Barselonu, uz malu verovatnoću da ostane Džejson Grejndžer turski tim mora ozbiljno da razmišlja o pojačanjima, naročtio na spoljnim pozicijama.

"Blizu smo potpisivanja Arona Džeksona. Možemo da potpišemo i Stefana Markovića kao zamenu", rekao je Jilmaz tokom sastanka s navijačima. Međutim, Eurohups piše da Efes ne razmatra samo te dve opcije.

"Imali smo poduži spisak. Pričali smo sa Šejnom Larkinom, Roulandom, Darijusom Adamsom i Džordanom Tiodorom. Blizu smo potpisivanja spoljnih igrača".

Stefan Marković je za Zenit odigrao dobru sezonu. U polufinalu plejofa ruskog šampionata zaustavio ih je Himki posle velikog preokreta od 0-2 do 3-2, pa Zenit neće igrati u Evroligi naredne sezone, a Himki hoće.

Neizvesno je da li bi Marković pristao na to da igra u rotaciji sa smanjenom minutažom u trenutku kada je bio jedan od najboljih igrača Zenita.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar