Radonjić kandidat za klupu Makabija!

Košarkaški klub Makabi u potrazi je za novim trenerom, a kao jedno od rešenja pominje se i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Košarka 18.06.2017 | 18:45
Radonjić kandidat za klupu Makabija!
Iako je prvi pik bio Dejvi Blat, iskusni trener je pre dva dana obavestio čelnike "Ponosa Izraela" da će odraditi preostalih godinu dana ugovora sa Darušafakom, pa je izraelski klub krenuo u potragu za novim stručnjakom.

Izbor je pao na bivšeg trenera Cibone i selektora Hrvatske Nevena Spahiju, a kako prenosi “Sportando”, ako ne dođe do saradnje sa Hrvatom, Makabi će pokušati da angažuje Dejana Radonjića.

Posle osvajanje triple krune sa crveno-belima, kao “bum” je odjeknula vest da su veoma male šanse da će crnogorski strateg ostati u klubu.

Crnogorski stručnjak, koji je trenersku karijeru započeo u podgoričkoj Budućnosti, od 2013. sa velikim uspehom vodi tim sa Malog Kalemegdana.

Zvezda je sa njim na mestu trenera osvojila tri titule šampiona Srbije, dva Kupa Radivoja Koraća i tri Jadranske lige, a pod njegovim vođstvom crveno-beli su postali ravnopravni učesnici Evrolige.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar