Lijepe vijesti za crno-bijele: Leo će igrati za Partizan!

Vučelić i Vazura posle nekoliko dugih i teških razgovora sa Čelukom postigli su dogovor o tome da Leonardo i naredne sezone nosi crno-beli dres, ali. . . ima i jedno "ali".

Fudbal 18.06.2017 | 16:15
Lijepe vijesti za crno-bijele: Leo će igrati za Partizan!
I dalje je neformalno, ali…

...svi su izgledi da će Leonardo da Silva Souza i naredne sezone igrati u Partizanu.

Čelnici šampiona Srbije, predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura boravili su prethodnih dana u Barseloni gde su više puta razgovarali sa menadžerom brazilskog fudbalera, Rusom Dimitrijem Čelukom.

Oni su po povratku u Srbiju, odnosno na Zlatibor, doneli dobre vesti treneru Miroslavu Đukiću!

MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da su Vučelić i Vazura postigli dogovor sa Čelukom oko toga da je za Leonarda najbolje da i naredne sezone nosi crno-beli dres, kao i finansijske uslove pod kojima je tako nešto izvodljivo, tako da bi ofanzivni vezista trebalo da se pojavi u Beogradu krajem sledeće nedelje kada iskoristi produženi odmor koji je dobio od bivšeg trenera, Marka Nikolića.

Prethodnih dana mnogo toga pisalo se o Leonardovom (ne)ostanku u Partizanu, tema je bila i visina njegovih primanja, a prema saznanjima MONDA na tom polju postignut je dogovor dve strane prema kojem će Leonardu pripasti (zaslužena) povišica u odnosu na platu iz prve sezone ugovora.

Leonardo i Partizan imaju ugovor do leta 2019. godine, u kojem nezvanično postoji klauzula nalik otkupnoj, koja Čeluku ostavlja mogućnost da odvede Brazilca u drugi klub ukoliko se pojavi ponuda od 2,5 miliona evra i jača.

Utoliko, verbalni dogovor o tome da je za Leonarda najbolje da ostane u Humskoj nije i garant da će vešti fudbaler odigrati celu sezonu za Partizan, jer u ovakvim situacijama stvari mogu da se promene preko noći.

Leonardo je u sezoni 2016/17 postigao 26 golova, uz pet asistencija, na 38 mečeva za Partizan i bio jedan od ključnih igrača u pohodu na "duplu krunu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar