Dogovor Partizana i Čelsija, Pantić se vratio kući!

Završeno: Danilo Pantić u Partizanu! Supertalentovani vezista narednih godinu dana će igrati u Humskoj kao pozajmljeni igrač Čelsija.  Pantić: Ove ljubavi nema u inostranstvu! Povratnik u ekipu Partizana kaže da je posle dve sezone u Holandiji "stariji i iskusniji" i da drugačije gleda na stvari.

Fudbal 18.06.2017 | 13:45
Dogovor Partizana i Čelsija, Pantić se vratio kući!
Tačka je stavljena: Danilo Pantić će u narednih godinu dana nositi dres Partizana! Supertalentovani vezista igraće u Humskoj kao pozajmljeni fudbaler Čelsija sa kojim ima važeći ugovor.

To je siže dogovora između engleskog i srpskog šampiona. Momak rođen 1996.godine na taj način se vraća u matični klub i to na zahtev novog trener Miroslava Đukića koji voli da radi sa mladim igračima.

Pantić je otišao iz Humske u proleće 2015.godine, pošto nije želeo da potpiše novi profesionalni ugovor sa matičnim klubom. Otisnuo se u Čelsi, ali u redovima Plavaca nije uspeo da se izbori za minutažu. Uglavnom je vreme provodio po pozajmicama, prvo u Vitesu, a u prethodnoj sezoni u Ekcelzioru.

Za taj klub je odigrao svega devet prvenstvenih mečeva.

Pantić će u Humskoj imati šansu da rehabilituje karijeru i demonstrira kvalitet koji ga je ne tzako davno svrstao u kategoriju najtalentovanijih igrača u Evropi.

Pantiću su takmičarski minuti preko potrebni nakon što je prerani odlazak u Čelsi, gde nije dobio šansu ni da trenira, "platio" ulogom podrške u holandskim klubovima. Naročuto teško mu je pala sezona u Viteseu, gde je jedno vreme igrao, pa bio sklonjen.

Pričajući o razlozima zbog kojih ne igra u Arnemu, Pantić je svojevremeno izjavio:

"Želim da se vratim u Čelsi, samo da bih trenirao. Zašto sam u Viteseu, ako nisam dovoljno dobar? Poludeću ovde. Nisam napravio nikakvu grešku. Da sam dobio šansu i uprskao je, ćutao bih. Možda u Viteseu ne vole nas Srbe. Nemanja Matić je bio ovde i takođe nije dobio šansu, Uroš Đurđević je odigrao 22 utakmice za godinu i po dana ovde", rekao je Pantić posle odluke menadžera prvog tima, Roba Masa, da ga suspenduje.

Pred Pantićem je sada lepa prilika da na mestu, na kojem je nagovestio da ima veliki potencijal, pokuša da nadoknadi sve što je propustio u prethodne dve godine.

PANTIĆ STIGAO NA ZLATIBOR, BEZ IZJAVA

Povratnik u redove Partizana, Pantić, pojavio se već u subotu uveče na Zlatiboru u Hotelu "Palisad", ali odlukom rukovodstva kluba novinarima nije bio omogućen razgovor sa mladim fudbalerom.

Posredstvom portparola kluba, reporterima sa priprema crno-belih predočeno je da će, citiramo, "izjava biti dostupna na sajtu".

Pantić je kratko zastao da se slika, a onda otišao na odmor.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar