EP do 21: Za Čavrića završeno prvenstvo!

Mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Čavrić završio je Evropsko prvenstvo posle povrede koju je doživeo u prvom poluvremenu.  Udarac za Srbiju: Čavrić završio prvenstvo u Poljskoj! Fudbaler Slovana će morati da pauzira dve do tri nedelje, što znači da neće biti u mogućnosti da pomogne selekciji Nenada Lalatovića u nastavku turnira.

Fudbal 18.06.2017 | 14:45
EP do 21: Za Čavrića završeno prvenstvo!
Zbog jakog udarca koji je dobio u „ris“, Aleksandar Čavrić je morao da napusti igru pre vremena, a posle pregleda ustanovljeno je da mladi napadač mora da miruje najmanje tri nedelje, tako da je za njega prvenstvo završeno i on će da napusti kamp reprezentacije kako bi nastavio sa oporavkom.

Veliki udarac za mladu reprezentaciju Srbije na turniru u Poljskoj. Aleksandar Čavrić je završio učešće na Evropskom prvenstvu zbog povrede.

Prvotimac Slovana iz Bratislave je u prvom poluvremenu utakmice sa Portugalijom dobio udarac u ris, zbog čega je morao da izađe sa terena na pauzi, dok je nakon meča podvrgnut detaljnom pregledu i ustanovljeno je da će morati da pauzira dve do tri nedelje.

To znači da neće biti u stanju da pomogne selekciji Nenada Lalatovića u nastavku turnira, pa će se vratiti za Beograd.

Selekcija Srbije nema pravo da pozove novog igrača na turnir.

A najbolji strelac naše lige Uroš Đurđević ne krije da su on i drugovi zaslužili najmanje bod.

“Teško je sada nešto reći, primili smo dva gola iz naših grešaka. A s druge strane imali smo mnogo šansi, sigurno tri ili četiri, a pogotovo onu prvu koju nisam iskoristio. Nisam se najbolje orijentisao, mislio sam da mi je gol bliže pa sam šutirao u spoljni deo. Nemamo izbora, idemo dalje, okrećemo se Makedoniji , “kaže Uroš Đurđević.

Šanse nisu kao pre Portugala, ali postoje...

„Imamo šanse. Moramo da pobedimo Makedoniju i možda protiv Španije bude odlučujući meč. Sa šest bodova postoji mogućnost da se prođe“, kaže Uroš Đurđević.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar