Preminula nakon nesreće

Tridesetčetvorogodišnja žena čiji su inicijali V. S. preminula je jutros od posljedica povreda koje je zadobila kada je automobil u kojem je bila sletio u kanjon rijeke Rzav u Dobrunu kod Višegrada, dok su njeni otac, majka i sestra povrijeđeni, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


"Žena je preminula jutros oko 3.30 časova u Univerzitetskoj bolnici u Foči, gdje se nalazi i njena majka koja je u stabilnom stanju", rekla je portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica.

Prema njenim riječima, druga djevojka čiji su inicijali V.I. zbog težine povreda prevezena je iz užičke bolnice u Beograd na liječenje.

U bolnici u Užice prevezen je otac čiji su inicijali V.Đ. i on je stabilnog zdravstvenog stanja.

U policiji navode da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć oko 21.00 čas kada je automobil "Ford fokus" sletio u rijeku sa magistralnog puta Vardište-Višegrad.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o porodici Vidaković iz Užica, koji su porijeklom iz Republike Srpske.

Odmah po prijavi da je vozilo sletjelo u kanjon na lice mjesta izašli su svi policijski službenici Policijske stanice Višegrad, vatrogasci i Hitna pomoć, a u izvlačenju su pomogli i građani koji su bili u blizini. 

(Srna)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

kameleon

18.06.2017 09:52

Nakon nesreće preminula djevojka. Saučešće porodici, brz i uspješan oporavak povrijeđenim.

Putar

18.06.2017 10:26

Trebao bi se Lukac malo vise pozabaviti ovom problematikom, a ne svojim crvenim beretkama koje velica kao bogove sa Olimpa😤 Ljudi svakodnevno ginu u SN, a ukinita saobracajna policija, najavljivanje smanjenja plata policiji, specijali povecanja, nigdje pameti...

građanin

18.06.2017 12:39

Strašno i tužno.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.