U sudaru bračni par povrijeđen

Vozač automobila "pežo" čiji su inicijali R. M. iz Sokoca i njegov suvozač zadobili su teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na magistralnom putu LJubogošta-Podromanija kod mjesta Ravna Romanija, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Republika Srpska 17.06.2017 | 15:52
U sudaru bračni par povrijeđen
Ona je navela da su R.M. i njegov suvozač vozilom hitne pomoći hitno prebačeni u bolnicu Kasindo.

Prema njenim riječima, nezgoda u kojoj je učestvovao i kamion "mercedes" kojim je upravljao Č.M. iz Sarajeva, dogodila se u 12.15 časova.

Kako je Srni rečeno iz bolnice Kasindo, u pitanju je bračni par sa Sokoca koji je dovezen sa teškim tjelesnim povredama, te da je žena odmah prebačena u hiruršku salu, dok je muškarac stabilan.

Iz Auto-moto saveza Republiek Srpske saopšteno je da je policijski uviđaj završen i saobraćaj na ovom putnom pravcu je ponovo uspostavljen oko 14.00 časova i odvija se neometano. 

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

vozač

17.06.2017 14:12

Kako vozači voze samo udes do udesa. Koji su ovo jadi?

ODGOVORITE
Name

Ana

17.06.2017 15:32

Mojim sugradjanima brz oporavak...a kako voze ???...prije par dana na istom mjestu bi me rasturila oktavija koja je preticala kolonu da nisam skoro stala na cesti i bjezala iz svoje trake skroz udesno... STRASNO...GUBIS GLAVU NI KRIV NI DUZAN....

ODGOVORITE
Name

kukut

17.06.2017 19:47

Niko rastojanje ne drzi gume na vozilima su haos jednom rjecju tehnicka ispravnost vozila je nula i lose iskustvo sta se moze drugo ocekivati.

ODGOVORITE
Name

Putar

18.06.2017 08:30

Povecanje SN sa smrtnom posljedicom i teskim tjelesnim povredama, ukidanje saobracajne policije, smanjenje plata policiji, povecanje plata specijalnoj policiji, njihovo posebno opremanje i izjednacavanje sa bogovima sa Olimpa... Hmmm... smrdi nesto Lukac, a nije luk

ODGOVORITE