EP do 21: "Orlići" polijeću u 18:00!

Prvi rival srpskos reprezentaciji na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine je Portugal. Evo kakva su očekivanja Uroša Đurđevića i Marka Grujića od te utakmice.  Srbija - Portugalija pred 11. 085 navijača: Rasprodato! Sve karte koje su puštene u prodaju su i prodate!

Fudbal 17.06.2017 | 13:45
EP do 21: "Orlići" polijeću u 18:00!
Evropsko prvenstvo za fudbalere do 21 godine počelo je u petak u Poljskoj, a reprezentacija Srbije na teren će prvi put ove subote u 18 časova. Rival je Portugal, predvođen seniorskim evropskim prvakom i igračem Bajern Minhena - Renatom Sančezom.

Iako ekipa Ruija Žorža ima još nekoliko već standardnih prvotimaca najboljih portugalskih klubova, straha mestu nema, a i zašto bi ga bilo, kada je tim koji predvodi Nenad Lalatović sastavljen od evropskih prvaka do 19 i svetskih šampiona do 20 godina?

Naši fudbaleri, po kvotama kladionica, nisu svrstani među favorite turnira, ali to možda i nije loše. Mi smo svesni da poseduju kvalitet za trofej, u timu vladaju odlična atmosfera i optimizam, a drugi neka razmišljaju o tome da li im i kolika opasnost preti...

Pored "orlića" i Portugalaca, u Grupi B su još Makedonija i Španija.

"Svi znamo da se nalazimo u jako teškoj grupi, sa Portugalom i Španijom koji su svakako jedni od favorita za osvajanje šampionata. Mi, međutim, gledamo sebe, spremamo se za prvu utakmicu koju smo obeležili kao najvažniju, jer ako pobedimo Portugal mislim da bismo napravili veliki korak ka polufinalu", istakao je kapiten našeg tima, Uroš Đurđević, za sajt Fudbalskog saveza Srbije i dodao:

"Dugo smo zajedno - tri, četiri godine - i ova generacija može da uradi zaista mnogo, što je i pokazala u prošlosti. Vidim da smo malo potcenjeni, mnogi su Portugal proglasili za velikog favorita, ali nisam siguran da je to realna slika. Teren će sve pokazati, a mi znamo šta želimo i koliko možemo".

Stručni štab potvrdio se da dobro analizira sve rivale u grupi, što je pored Đurđevića potvrdio i vezista Marko Grujić.

"Portugalci su kao i Brazilci - 'rođeni sa loptom'. Od Brazilaca ih razdvaja to što su prgaviji, agresivniji, ali ne mogu da se pohvale taktičkom disciplinom. Jesu brzi, tehnički jaki, ali imaju i mana koje smo videli u analizama. Nećemo ući u njihov ritam, izbegavaćemo konfliktne situacije, ostati hladne glave. Imamo lek za njih", najavio je Grujić.

Srbija - Portugalija pred 11.085 navijača: Rasprodato! Sve karte koje su puštene u prodaju su i prodate.

Sve karte koje su puštene u prodaju za meč između Srbije i Portugalije su i prodate! Tačnije, na tribinama stadiona u Bidgošču naći će se 11.085 navijača. To je informacija koju smo dobili ovde na objektu na kom će se igrati sutrašnji meč.

Ukupan kapacitet stadiona je oko 20.000 gledalaca, ali u prodaju nije pušten ceo kontignet ulaznica. Očekujemo lepu atmosferu na utakmici koja je privukla brojne ljubitelje fudbala.

Da dodatno pojasnimo…

Na stadionu se nalaze baneri koji prikrivaju neke delove tribina, a ukoliko neki od tih banera budu uklonjeni maksimalan broj navijača u celoj grupi bi mogao da bude na meču Srbija - Španija - 12.897. Više od toga ne može.

Spremite se za spektakl, stadion u Bidgošču je rasprodat! Orlovi i Portugalci su sada na potezu, čeka se lep i napadački fudbal.

Za to se kupuje karta!

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar