Analiza: Za Ronalda dva putića...!

Tako, barem, predviđa ugledna "Marka".

Fudbal 17.06.2017 | 17:30
Analiza: Za Ronalda dva putića...!
"Napuštam Madrid, odlučio sam. Nema povratka", navodno je izjavio Kristijano Ronaldosaigračima u reprezentaciji Portugala, sa kojima se trenutno u Rusiji priprema za početak Kupa konfederacija.

Tako tvrdi španska "Marka", koja predstavlja i dve mogućnosti u nastavku karijere (još uvek) asa Real Madrida. Prva je povratak u Mančester junajted, a druga odlazak u Pari Sen Žermen.

"Mančester junajted nikada nije krio želju da vrati Ronalda, a i on sam ne krije da bi se rado vratio na Old Traford", piše u delu posvećenom navodnoj prvoj opciji, uz podsećanje da se Portugalac izvinjavao navijačima engleskog kluba kada je postigao dva gola za Real u međusobnom dvomeču šesnaestine finala Lige šampiona za sezonu 2012/13.

U tekstu, međutim, piše i sledeće: "Mančester junajted ima novac da ga dovede, ali njegov odnos sa trenerom Žozeom Murinjom tokom poslednjih meseci na klupi Real Madrida nije bio baš dobar".

Kada je u pitanju druga potencijalna opcija za Portugalca - PSŽ, "Marka" u prvi plan ističe bogatstvo vlasnika francuskog kluba, Nasera al Kelaifija i njegovu ogromnu želju da gleda Kristijana Ronalda u dresu svog tima.

"Imam odličan odnos sa Florentinom Perezom i ako bih želeo da ispunim svoj san i dovedem Ronalda, jednostavno bih ga pozvao",izjavio je svojevremeno prebogati biznismen iz Katara.

I zaista, čini se da obeštećenje od 120 miliona evra ne bi bilo veliki zalogaj za Parižane, koji posle neuspešne sezone žele da vrate titulu prvaka Francuske, ali i da se konačno ozbiljno uključe u borbu za trofej Lige šampiona.

Na kraju teksta, španski list nije propustio da pomene i još dva kluba koji bi bez mnogo razmišljanja mogli da odvoje novac za igrača Ronaldovih kvaliteta - Mančester siti i Bajern Minhen. "Građanima" se, ipak, daje samo teoretska šansa zbog pređašnjeg igranja Portugalca za gradskog rivala Junajted, dok se nešto veća šansa daje bavarsku gigantu, predvođenom Karlom Anćelotijem, sa kojim je Ronaldo već sarađivao.

Videćemo šta će od svega biti i da li će Kristijano Ronaldo zaista napustiti Madrid, a ukoliko dođe do toga, ne se iznenaditi ako se u trku uključi i neki klub iz Kine...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar