Kališ treću godinu zaredom obojen u crveno-bijelo!

Navijači Crvene zvezde okupili su se na Kalemgdanu gde su sačekali treću godinu zaredom svoje miljenike.  

Košarka 17.06.2017 | 07:00
Kališ treću godinu zaredom obojen u crveno-bijelo!
Crveno-beli su sa 3-0 u seriji pobedili FMP i tako triplom krunom zaokružili sjajnu sezonu.

Najkorisniji igrač finala bio je Ognjen Dobrić, koji je postigao ukupno 53 poena.

Sinoć je bilo zaista lepo biti navijač Crvene zvezde...

Tradicionalno, treću godinu zaredom, košarkaši Crvene zvezde mts završavaju sezonu na Malom Kalemegdanu, gde su i u petak zajedno sa svojim navijačima slavili titulu.

"Ostanite svi...", odjekivalo je kamenim zidinama Zvezdinih terena, dok su košarkaši jedan po jedan, sa mikrofonom u ruci, pokretali pesme.

Poput igrača, velike ovacije dobio je i trener Dejan Radonjić. Navijači su mu poručili da im je želja da ostane, a on ih je pozdravio slavljenički, sa bakljom u ruci.

Marko Gudurić bio je desetak minuta i "voditelj" i dozivao saigrače, koji su u jednom momentu posebno pozdravili Milka Bjelicu. "Ovo mu je prva Superliga", naglasio je Stefan Jović.

Dok je Nebojša Čović u prostorijama kluba držao konferenciju za novinare, Nebojša Ilić je ostao bez sakoa, a navijači su skandirali i Dženkinsu, zapevavši i uvredljivu pesmu na račun Milana Mačvana, koju je Amerikanac pre nekoliko godina poveo na istom mestu. Ovog puta, "Đenka" je prstom pokazao da se ne slaže sa tim vređanjem.

Uoči rastanka, Luka Mitrović je zatražio pesmu koja je prethodila svim evroligaškim utakmicama Zvezde i njom zaokružio slavlje. 

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar