Radonjić: Pravno, više nisam trener Zvezde!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da mu sinoć ističe ugovor i da razgovori o tome nisu realni "u ovakvim okolnostima".  Radonjić jasan: Pravno gledano, više nisam trener Zvezde! „Teške su ovo situacije“, rekao je trener crveno-belih.

Košarka 17.06.2017 | 11:15
Radonjić: Pravno, više nisam trener Zvezde!
"Posle poslednjeg meča plej-ofa mi ističe ugovor, više nisam trener Crvene zvezde", rekao je Radonjić novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

Zvezda je osvojila treću uzastopnu titulu šampiona Srbije, a Radonjić je to izjavio na konferenciji za novinare posle treće utakmice finalne serije.

Radonjić je kazao da je pričao sa predsednikom crveno-belih Nebojšom Čovićem, ali da razgovori "u ovakvim okolnostima nisu realni".

"Pričali smo Nebojša i ja o tome, ali razgovori u ovakvim okolnostima nisu realni. Potrebno je mnogo toga da se uradi da bi Zvezda mogla da ide napred", kazao je Radonjić.

Titula je proslavljena, sledi dani neizvesnosti! Navijači se nadaju da će Crvena zvezda i Dejan Radonjić nastaviti zajedno. Ruku pod ruku. Međutim, trofejni stručnjak je posle pobede nad FMP-om, u okviru treće utakmice finala MOZZART Superlige, jasno i glasno poručio da mu je ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana istekao.

„Meni ističe ugovor i ja sa pravne strane više nisam trener Crvene zvezde. Pričali smo Nebojša Čović i ja, ali razgovor u ovakvim okolnostima nije realan. Mnogo toga je potrebno da se uradi da bi Zvezda mogla da ide dalje napred. Izgradilo se mnogo toga ovih godina i ja nadam se da će se nastaviti dalje“, rekao je Dejan Radonjić

Očigledno je da niko ne zna šta će biti sa igračkim kadrom, ali i klubom sa Malog Kalemegdana.

„Neko vreme je već potrošeno. Rekao sam da se nadam da će Zvezda napredovati. U ovim okolnostima nije realno da se govori o tome. Ja i dalje imam obavezu prema momcima i svima sa kojima sam radio. Teško mi je, nisu ovo prijatne situacije“.

Usledilo je pitanje o tome koliko su plata primili igrači i stručni štab Crvene zvezde.

„Nisam siguran da li su svi igrači primili četiri plate. Ja sam dobio neku informaciju da bi trebalo da dobijem deo treće plate. Međutim, i pored svega, svima treba da bude jasno da se ja osećam fantastično. Ova sezona je bila previše dobra“, dodao je Radonjić.

Radonjić je uspešno vodio Zvezdu od aprila 2013. godine.

Zvezda je sa njim na mestu trenera osvojila tri titule šampiona Srbije, dva Kupa Radivoja Koraća i tri Jadranske lige.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar