Mej "pobjegla" od demonstranata

Nakon sastanka sa ljudima koji žive u blizini oblakodera u Londonu, u kojem je najmanje 30 osoba poginulo u požaru ove nedelje, britanska premijerka Tereza Mej u žurbi je otišla pod jakom policijskom pratnjom, javio je Rojtersov fotograf s lica mjesta.

Svijet 16.06.2017 | 22:09
Mej "pobjegla" od demonstranata
Naime, kako je naveo, dok je odlazila, demonstranti nezadovoljni odgovorom vlade na tragediju, vikali su na nju i jurili za njenim automobilom.
 
Kako se navodi, Mej se sastala sa stanovnicima, žrtvama i opštinskim zvaničnicima koji su pretrpjeli požar kako bi obećala pet miliona funti (5,709,222 evra) pomoći u cilju stambenog zbrinjavanja i pomoći za pristupanje računima u banci.

"Mjere podrške koji sam danas najavila služe kao neposredna pomoć ugroženima, neophodna kako bi se pobrinuli za sebe i svoje bližnje. Nastavićemo da razmatramo šta još može da se uradi", saopšteno je iz kancelarije britanske premijerke.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mance

16.06.2017 20:31

U Britaniji vri na sve strane,suplje bure je teko zakrpiti ,jedna velika Imperija je na kraju price- ko nekad bolesnik sa Bosfora,Maye,Inke i razvojna banka srpske.

ODGOVORITE
Name

Re

16.06.2017 21:24

Ko tebe razumije