Savić objavio spisak za Svjetsku ligu!

Delfini odradili teretanu pa Australijance! Sve je spremno. . .

Ostali sportovi 17.06.2017 | 10:15
Savić objavio spisak za Svjetsku ligu!
Šta su mogli - osvojili su. I ne nameravaju da stanu! Dok protivnicima verovatno zaklecaju kolena samo dok čitaju spisak igrača na koje će od 20. do 25. juna selektor Dejan Savić računati tokom završnog turnira Svetske lige u ruskom gradu Ruzi.

Na spisku: Gojko Pijetlović, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Gavril Subotić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Branislav Mitrović.

Protivnici u A grupi: Kazahstan, SAD i Italija. Nije im dobro večeras. Verovatno se samo nadaju da će Delfini biti milostivi kao u večerašnjoj, trećoj kontrolnoj utakmici protiv Australije. U kragujevačkom sportskom centru Park, bez Gojka Pijetlovića koga je večeras zamenio Dimitrije Rističević, rutinskih 10:7.

Osetilo se ipak da su pre utakmice najbolji srpski vaterpolisti sat vremena radili u teretani.

“Nije lako bilo, tri teške utakmice, treninzi i putovanja. Mislim da smo dobro odradili posao i da spremni putujemo u Rusiju“, sumirao je utiske Sava Ranđelović, dok je Nemanja Ubović dodao:

"Imali smo naporne treninge u teretani što se malo osetilo u igri".

Iskusniji Andrija Prlainović bio je malo rečitiji...

"Prva utakmica za nas nekolicinu, Aleksića, Pijetlovića, Mitrovića i mene. Oni su pdomladili ekipu, ali se videlo da su idealni za trening. Koristilo nam je i sada nam ostaje da se pokažemo u Ruzi. Teški smo od rada ali ponavljam, u Rusiji videti gde smo sa formom".

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar