Ko će na čelo Partizana?

Prema tvrdnjama lista Kurir u igri za predsedničko mesto u Humskoj su prvi čovek Dinamika Velibor Jojić i poznati biznismen i bivši hokejaš crno-belih Andrej Jovanović.

Košarka 17.06.2017 | 22:45
Ko će na čelo Partizana?
Košarkaški klub Partizan nalazi se pred teškim zadatkom - izborom novog predsednika i uprave, a vremena nema mnogo. S obzirom da su se crno-beli prijavili za takmičenje u Evrokupu, moraju brzo da rade, a logično je da pre izbora novog trenera stigne novi predsednik. A kako piše list Kurir, trenutno u klubu iz Humske postoje dve struje po ovom pitanju.

Prema jednoj, doduše pitanje koliko je ova opcija realna, na mesto predsednika mogao bi da dođe biznismen Andrej Jovanović, inače bivši hokejaš crno-belih. Inače, on je jedan od osnivača kompanije Marbo, koju je osnovao sa nekadašnjim saigračem Bojanom Milovanovićem a kasnije je prodao Pepsiju za više od 200.000.000 evra. Sada je generalni direktor holding kompanije „Moji brendovi“ u kojoj se nalaze Imlek, Bambi i Knjaz Miloš. On je i ranije sa Milovanovićem pomagao hokejaški klub Partizan koji je imao hronične finansijske probleme.

Problem je, kako navodi Kurir, što se Jovanović nerado uplitao u rad domaćih klubova, pa je do sada odbijao sve ponude da se uključi u rad fudbalske i košarkaške sekcije crno-belih.

Druga struja u Humskoj kao predsednika želi da vidi Velibora Jojića, vlasnika košarkaškog kluba Dinamik sa Dorćola. On nema tolike finansijske kapacitete kaoJovanović, ali s obzirom na uslove za rad i infrastrukturu koju poseduje klub sa Dorćola, Partizan bi od toga mogao da ima velike koristi.

Bilo kako bilo, vreme nije saveznik crno-belima i moraju brzo da rade. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar