Severina bijesna zbog odluke suda

Na poslednjem ročištu u Zagrebu sudija izrekla privremenu meru po kojoj će roditelji će imati ravnopravno starateljstvo.

  • Vijesti
  • Region


Pevačica Severina Kojić (45) i biznismen Milan Popović (51) gotovo četiri godine vode bitku za starateljstvo nad petogodišnjim sinom Aleksandrom.

Na poslednjem ročištu u Zagrebu sudija Verica Nikić izrekla je privremenu meru po kojoj će dete u narednom periodu nedelju dana biti kod majke i nedelju dana kod oca, odnosno roditelji će imati ravnopravno starateljstvo.

Odlukom suda, dečak će nedelju dana u julu i avgustu provesti sa majkom, a ostalo vreme sa srpskim biznismenom. Severina čak 200 dana u godini neće viđati sina, a dok je kod oca sme da razgovara sa njim telefonom samo jednom dnevno i to u 20 časova.

Supruga Igora Kojića je, navodno, bila iznervirana zbog ovakve odluke suda, a njen menadžer Tomislav Petrović najavio je da će pevačica podneti žalbu.

Izvor: Alo

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Daidza

16.06.2017 19:47

Stvarno sam mislio da je ova SEVE pamenija zena,ne mogu da shvatim sta ima lose i tome da dijete bude jednu sedmicu kod oca a drugu kod majke kod rastavljenih roditelja djece?

Ima veze jer dete nije lopta. pokušaj ti da živiš nedelju dana u jednom stanu, drugu nedelju u drugom. a kamoli da menjaš i sve ljude oko sebe i da ne možeš da vidiš majku po 7 dana niti da se čuješ sem jednom dnevno u odredjeno vreme. ovo je oduzimanje deteta.

katarina

16.06.2017 22:52

Mali djecak

18.06.2017 17:07

Njemu trebaju oba roditelja. Severina je pjevacica i na kotacima tih 200 dana ili malo manje. Sta djecak ima od nje kad je ona na putu i kad ide s njom od prenocista do prenocista- pjevaci ne idu svaki put u hotel jer je to skupo. Ocuh je ljubazan, ali Aleksandar nije siroce. Za djecu je stres da ih se puno naziva na telefon. Na Zapadu se to zove Controlling Mother i vidi se kao psihicki problem. Ne mislim da ce sedmica tamo sedmica ovamo potrajati. Sud i socijalna sluzba ispituju gdje je za Aleksandra bolje.

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.