Čast je služiti svojoj zemlji

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić danas se u izjavi za "Blic" zahvalila predsedniku Srbije na ukazanom poverenju.

Srbija 15.06.2017 | 18:35
Čast je služiti svojoj zemlji
Želim da zahvalim Predsedniku na ukazanom ogromnom poverenju da vodim Vladu Srbije i nastavim reforme sa nesmanjenom posvećenošću i snagom. Čast je služiti svojoj zemlji i ja ću, ukoliko me Skupština izglasa, Vladu voditi posvećeno i odgovorno, a svoj posao ću raditi pošteno i sa ljubavlju. Svesna sam odgovornosti koju preuzimam jer treba da nasledim pravog lidera, kao i obaveza prema građanima koji očekuju da rezultate rada Vlade osete kroz bolji kvalitet života - izjavila je Brnabićeva za "Blic" i dodala:
 
- Prihvatila sam kandidaturu koju sam dobila od Predsednika Srbije i krećem da radim na ekspozeu i sastavljanju Vlade. Važno je da se rad na projektima nastavi i ja sutra svakako idem u Vrnjačku Banju u ranije dogovorenu posetu. Idem da proverim kako funkcioniše sistem kojim smo povezali podatke šest državnih institucija koji omogućava da država bude servis građana. To je važan, reformski, rekla bih revolucionaran projekat za Srbiju i ja ću sa timom u Vladi Srbije i svim državnim institucijama nastaviti da radim na reformisanju državne uprave. Započeti poslovi moraju da se završavaju, a ja sam poslednjih meseci posvećeno radila na tome da Srbiju uvedemo u red modernih država u kojima državna uprava radi efikasno i u funkciji građana.

Lično ću se angažovati da svi zajedno radimo na ciljevima koji su veći i važniji od svih nas pojedinačno - navela je Brnabić za "Blic".

(Blic)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Puniša Račić

15.06.2017 17:47

Kojoj? Endehaziji, Americi ili Engleskoj?

ODGOVORITE
Name

ap

15.06.2017 18:20

Tačno, a mislim da Republika Srpska nezna ni gdje je.Strašno.

Name

Stranac

15.06.2017 19:02

Ma i ne treba da zna gde je r s bolje je da zna gde je Evropa tamo ima hljeba u r srbsku ima kriminal i lopovluk.

Name

Zoki

15.06.2017 20:52

E moj Racicu,da je na mjesto Premijera dosao neznam ko sa odlicnim predispozicijama mi bi mu nasli manu i odmah ga osudili.Pa nije ni cudo sto nas niko nevoli,kad mi nevolimo sami sebe.Pustimo Premijerku da se dokaze mlada je pred njom je zivot i karijera,a sta onda reci za Zeljkicu jadnice jadni.

Name

Puniša Račić

16.06.2017 06:58

Zoki malo se informiši ko je dotična, bićeš malo, zericu načitaniji pa možda i pristojniji. A između Željke i nove premijerke može se povući znak jednakosti, isti model vladanja, osim lgbt orijentacije.

Name

D.D.

15.06.2017 20:06

U čijim je rukama ova Srbija?

ODGOVORITE
Name

Zzz

15.06.2017 22:31

Jadna moja Srbijo i jadni moj narode

Name

Engleska

16.06.2017 05:29

Pogledajte Anin CV i vedećete čija je. Počela je u Americi a onda su joj u Engleskoj pokazali šta treba i kako da radi. Sada su interesi onih koji su nas ubijali 99te u sigurnim rukama. I to je legitimno. Oni čuvaju svoj interes, ali šta je sa srpskim? Glasamo za radikalni SNS i dobijemo LGBT. Kako će reagovati crkva na ovo bogohuljenje? Kako će ići Ana u muslimanske zemlje, tamo je to zakonom zabranjeno? I opet ćemo reagovati i glasati sada protiv SNS i opet ćemo izgubiti dragoceno vreme, a izradili smo tek stabilnost snažnom podrškom SNSu. Ovo je početak kraja ove politike. Nažalost i na štetu narodu srpskome. To samo pokazuje koliko je bio veliki zločin protiv Srba 99te godine... Jedva čekam prve vesti kada će Ana početi da ignoriše Vučića, kako li će Vučić reagovati. Premijer se pita i u Nemačkoj, pa tako i u Srbiji. Predsednik je reprezentant, makar je tako bilo u prethodnom sazivu. Ide Ana na prajd da nosi lutke i promoviše homoseksualizam. Nego kako! E Srbijo, ko te vodi.

Name

TrazimoRjesenjeNeKrivce

15.06.2017 23:11

Bravo Vucicu, cestitam Ana!

ODGOVORITE
Name

Student

16.06.2017 05:11

Ovo što uradiše Vučić, u Srbiji, i Dodik, u Republici Srpskoj, neće moći da poprave mnoge buduće generacije!

ODGOVORITE
Name

Ana

16.06.2017 06:34

Pa sto je to, nama niko ne valja. Jos nije ni sjela na premijersko mjesto, a vec u vecini negativni komentari. Njeno licno opredjeljenje je njena stvar. Sta je njih I da ne znamo ko su I sto su. Zar za premijera trebaju dojazani kriminalci ili mali Milosevici. Rezultati dvadesetpetogodisnjeg propadanja zemlje se ne mogu popraviti za dvije do tri godine

ODGOVORITE