Ceca proslavila rođendan

Folk zvezda sinoć, uz porodicu i prijatelje, proslavila 44. rođendan

Zabava 15.06.2017 | 16:19
Ceca proslavila rođendan
FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je u restoranu "Bizu" na Senjaku proslavila 44. rođendan, u društvu porodice, ali i mnogobrojnih prijatelja i kolega sa estrade. U maniru prave domaćice, pevačica je prva stigla na žurku, gde je dočekala goste. Oko 21 čas, ispred restorana se zaustavio sivi džip marke "audi", iz kojeg je nasmejana, u belom kombinezonu, koji je specijalno za ovu priliku kreirao Saša Vidić, izašla Ceca. Raspoložena slavljenica je rekla da su sve njene želje vezane za zdravlje i sreću, otkrivši da nema dečka i da ne namerava da se udaje, a zatim je sa čašom šampanjca u ruci i svojim sestrićima Petrom i Pavlom pozirala foto-reporterima.


- U ovakvim trenucima je najbitnije da okupite porodicu koja je osnova svega - rekla je Ceca. - Naravno, i da imate privilegiju, da uz porodicu izaberete prijatelje sa kojima želite da podelite najlepše trenutke, pa i one teške. Ako otkrijem šta sam poželela za rođendan, onda mi se to neće ostvariti. Sin Veljko mi je uživo čestitao rođendan, dok je ćerka Anastasija to učinila na "Instagramu" veoma emotivnom porukom.

Cecin kolega Aca Lukas prošle godine joj je poželeo da se uda, ali pevačica zasad to nema u planu:

- Ko bi se udavao u ovim godinama?! Nemam nameru da to uradim.

Ubrzo su stigli Cecina ćerka Anastasija, sestra Lidija i roditelji Slobodan i Mirjana. Cecina naslednica je rekla da je majku "kupila" svojom ljubavlju i predivnom rođendanskom čestitkom, i da će u njenu čast otpevati neku pesmu. Rođendansko slavlje najpopularnije pevačice na Balkanu uveličali su Goran Vesić, Ognjen Amidžić, Milan Vasić, Milan Kalinić sa suprugom Aleksandrom, Žika Jakšić, Haris i Melina Džinović, kretor Saša Vidić, Marijana Mateus, Romana Panić, Slađa Vujačić (eks "Alegro bend")... Žurku nije propustila ni tekstopisac Marina Tucaković, uprkos tome što se ukočila. Cecin dugogodišnji prijatelj Dragan Marković Palma poželeo joj je da ostane kakva jeste.

- Moj dolazak sestri na rođendan je moj najveći poklon - kazao je Palma. - Ona je najpopularnija estradna ličnost na Balkanu i uopšte se nije promenila. Upoznao sam je kada je imala 16 godina. Cecina slavlja su domaćinska i ona se ne razlikuje od drugih ljudi. Želim joj i da postane baka.

Gosti su, uglavnom, Ceci poželeli zdravlje, sreću i da se zaljubi, a pevač Saša Matić, sa kojim je nedavno snimila duet, poručio joj je da ne dozvoli da joj ljubav zakasni.

FLORIJAN ZGODNI rumunski maneken iz Cecinog spota za pesmu "Anđeo drugog reda", Florijan Munteanu, nije sinoć bio na glamuroznoj žurki, ali je srpskoj pevačici čestitao rođendan na originalan način. Naime, on je na "Instagramu" uz njihovu zajedničku fotografiju napisao: - Srećan rođendan srpskoj kraljici!


Najlepše iznenađenje folk zvezdi priredio je sin Veljko Ražnatović, koji je na slavlje došao sa trubačima. On je u restoran ušao u pratnji muzičara koji su svirali Cecin hit "Dokaz", a pevačica nam je kasnije otkrila da je bila iznenađenja Veljkovim gestom.

Među poslednjima, nešto posle 23 časa, stigao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sa suprugom Sanjom, rekavši samo da će dugogodišnjoj prijateljici poželeti sve najbolje.

Novosti
foto:novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar