Rastanak u CSKA: Amerikanac na ivici suza!

Aron Džekson napustio je "armejce" posle pet godina.

Košarka 18.06.2017 | 10:30
Rastanak u CSKA: Amerikanac na ivici suza!
Čekajući odgovor Miloša Teodosića na veliku ponudu CSKA (12 miliona za tri godine), rukovodstvo šampiona VTB lige oprostilo se od Teove rezerve - Arona Džeksona.

Iskusni Amerikanac, rođen 1986. godine, odlazi iz Moskve posle pet godina, što je potvrdio i na svom Instagram profilu.

Pouzdani plejmejker, osvajač Evrolige sa "armijom" 2016, napušta CSKA pet godina nakon što se u Rusiju doselio iz Bilbaa, u kojem je prethodo proveo dve godine.

"Reči mi nisu dovoljne da izrazim koliko cenim to što sam pet godina mogao da igrao u klubu sa kojim se rastajem. Veoma sam zahvalan za šansu da obezbedim porodicu i da osvojim titulu, koju su mi omogućili (predsednik, Andrej) Vatutin i Nataša (Furajeva, potpredsednica). Dok ovo pišem, borim se sa suzama", napisao je Amerikanac.

Džekson je istakao da je tokom boravka u Moskvi izgradio odlične odnose sa kompletnim menadžmentom CSKA, trenerima, lekarskim osobljem, navijačima, prijateljima i naravno, saigračima.

"Ti ljudi biće deo mene zauvek i ne želim da bilo ko pomisli da sam bilo šta od svega ovoga doživeo zdravo za gotovo. Sve što sam rekao nije ni izbliza dovoljno!", dodao je Džekson.

Njegovo mesto bi sledeće sezone mogao da zauzme Leo Vesterman.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar