Otac sestara Vilijams u nevolji - ostao bez ičega!

Ričard Vilijams, otac slavnih teniserki Serene i Venus, optužio je suprugu Lakišu da je falsifikovala njegov potpis i tako mu nanela ogromnu materijalnu štetu.  

Tenis 18.06.2017 | 08:30
Otac sestara Vilijams u nevolji - ostao bez ičega!
Kako tvrdi bivši trener svojih ćerki, njegova 37 godina mlađa supruga je putem falsifikovanog potpisa na svoje ime prepisala kuću i automobile, kao i da je ispraznila njegov bankovni račun.

"Živi sa nekim momkom koji ima kriminalnu prošlost, uzela mi je oružje iz kuće, a takođe ima i problema sa alkoholom", stoji u dokumentu koji je vlastima na Floridi poslao sedamdesetčetvorogodišnji Vilijams.

Ričard i Lakiša u braku su od 2010. godine i imaju petogodišnjeg sina, dok se od Orasen Prajs, majke Serene i Venus, razveo 2002.

Vilijams, inače od pre nekoliko dana član Teniske kuće slavnih, tvrdi da stil života njegove i dalje zakonite supruge negativno utiće na sina, dok Lakišina advokatica kaže da su sve njegove optužbe lažne.

Ona smatra da Ričard pokušava da izbegne plaćanje alimentacije i plaćanje zbog razvoda, a mediji u Sjedinjenih Američkim Državama prenose da je cela situacija najviše pogodila trudnu Serenu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar