Todoriću ništa neće ostati

Povjerenik Vlade Hrvatske za Agrokor Ante Ramljak izjavio je da je Ivica Todorić i dalje vlasnik Agrokora, ali i da je toliko dužan da mu neće ostati ništa.

  • Vijesti
  • Region


"Smatram da se više ne smije dozvoliti da jedna kompanija naraste do veličine koja može ugroziti ekonomiju cijele države", rekao je za Jutarnji list Ramljak.

Govoreći o ulozi Ivice Todorića u Agrokoru, Ramljak kaže da je on i dalje nominalni vlasnik koncerna, ali napominje da je veličina duga tolika da "možemo pretpostaviti da mu neće ostati ništa".

"Tko god ima iluzije da u ovom procesu neće biti tužbi, u krivu je. Ja nemam iluzije da tužbe neće biti podignute protiv svih sudionika procesa, a to znači i protiv kompanija, i protiv vlasnika, i protiv mene... Sasvim je drugo pitanje postoje li argumenti za takve optužnice, a onda i za presudu protiv nas", izjavio je i dodao da bi, u slučaju da nije donesen Lex Agrokor, Hrvatskoj prijetile tužbe zbog nedjelovanja pojedinih državnih institucija.

(N1)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Boki

15.06.2017 10:55

Stari hercegovački lopov.

ap

15.06.2017 10:57

Nebojte se Vi za Todorića,nije on baš toliko naivan.To je priča za narod

Slazem se.Akcija je pomno isplanirana kako bi se otarasili neprofitabilnih firmi(Konzum Zvecevo....)a visokoprofitabilne bi zadrzao(Frikom,Dijamant,Ledo,Sarajevski kiseljak...).Zdrave firme ce uci u vlasnistvo povjerenika ciji je novac plasiran iz Sberbank kao navodni kredit.Ako znamo da se trnutno novac moze jedino oprati u Rusiji i Emiratima i tome dodamo da je nestalo preko 40 milijardi eura iz Hipo banke jasno je zasto navodne investicije i krediti dolaze sa tih strana.Naravno u upravi Sberbankbje Dinkic sto ce reci da je ista Srpsko Hrvatska tajkunska mafija na djelu.Naraod je opet donji.

Re

15.06.2017 12:35

Ante

16.06.2017 17:41

Jeboti svoju majku lopove gori u paklu i ti i tudzman idiote.

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.