Radonjić: Šta smo htjeli, to se i dešava!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ga raduje što su njegovi košarkaši došli na korak od odbrane trofeja u KLS, ali je napomenuo da nije sve rešeno.  "Što se tiče slavljeničkog ambijenta - bićemo spremni i za to", izjavio je trener Zvezde posle druge pobede nad FMP-om.

Košarka 15.06.2017 | 08:45
Radonjić: Šta smo htjeli, to se i dešava!
Crvena zvezda mts je očekivano - u dve utakmice stekla prvu meč loptu za titulu. U sledećoj, zakazanoj za petak u hali "Aleksandar Nikolić" (20 časova, TV Arena sport), imaće šansu da "overi" tripletu i da treći put uzastopno postane šampion.

Ekipa Dejana Radonjića rutinski je pobedila i na gostovanju FMP-u i povela 2:0 u finalnoj seriji, koju kontroliše bez problema.

Posle trijumfa u Železniku, trener Zvezde je u sredu, na konferenciji za novinare, rekao da će njegov biti biti spreman i za slavljenički ambijent, kakav će u petak sigurno dočekati timove u "Pioniru".

"Poveli smo 2:0 u seriji i što smo hteli od početka, to se i dešava", rekao je Radonjić.

"Ostaje nam još jedna pobeda i očekujem da ćemo u narednom meču i da je ostvarimo. Naravno da sam apsolutno svestan činjenice da trenutna situacija nosi i mogućnost slavljeničke atmosfere u petak. Međutim, imamo iskustva i sa tim, pa ćemo uraditi sve da to ne utiče do te mere da se oseti u rezultatskom smislu", dodao je trener Zvezde.

Trener FMP-a Dušan Alimpijević čestitao je Zvezdi na pobedi i rekao da njegova ekipa nije bila u mogućnosti da pruži dostojan otopor s obzirom na veliki broj povreda i odsustva Džone Boldena.

"Čestitam Zvezdi na još jendoj pobedi. Oni su vrlo blizu svoje fascinantne sezone. Mi pokušavamo koliko toliko da ovo finale učinimo zanimljivijim, ali nam to ne polazi za rukom. Plaćamo danak za nas veoma iscpljujućem polufinalu. To se ogleda u povredama i odsustvu nekih igrača", rekao je Alimipjević.

On je dodao da je ponosan na svoje igrače na svemu što su uradili u Super ligi.

Treća utakmica finala plej-ofa Košarkaške lige Srbije igraće se u petak od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar