Teodosić: Trenutno meditiram, pa ću da odlučim!

Miloš Teodosić nije želeo da komentašire za ruske medije spekulacije o njegovoj budućnosti.  Teo otvorio karte: Odmor, pa konačna odluka! Sad sam izgubljen u mislima! Sve bi trebalo da bude poznato početkom jula.

Košarka 16.06.2017 | 10:30
Teodosić: Trenutno meditiram, pa ću da odlučim!
Srpski reprezentativac se nalazi na raskrsnici, želi ga nekoliko NBA timova, a ima i novu ponudu CSKA da produži ugovor.

"Imali smo sjajnu sezonu, bilo je teško zbog novog formata Evrolige. Nažalost nismo osvojili EL, ali je bitna titula i u VTB ligi. Sada želim da odmorim i odlučim šta ću dalje u karijeri. Trenutno meditiram", rekao je Teodosić.

Teodosić je protekle sezone prosečno beležio 16,1 poena uz 6,8 asistencija i 2,1 skokova u Evroligi, a 11,3 poena uz 6 proigravanja i 2,4 uhvaćene lopte u VTB ligi.

Titula, odmor, pa konačna odluka o tome gde će nastaviti karijeru! Prvu stavku na listi već je precrtao Miloš Teodosić jučerašnjim overavanjem nove šampionske krune u trećem meču finala VTB lige protiv Himkija, sada da se napune baterije, pa onda i verovatno najvažnija odluka u karijeri. 

Odmah posle krunisanja, uprava CSKA ponudila je Teodosiću novi, poboljšani trogodišnji ugovor vredan nešto više od 4.000.000 evra po sezoni, što je za oko 1.500.000 evra više u odnosu na sporazum koji je istekao u utorak. Ali kapiten srpske reprezentacije tek će doneti konačnu odluku.

"Imali smo odličnu sezonu, koja je bila teška usled novog formata Evrolige. Nažalost, nismo uspeli da osvojimo Evroligu, ali smo ostvarili uspeh u VTB ligi, što je takođe važno. Sada želim da se odmorim i odlučim gde ću da nastavim karijeru. U ovom trenutku meditiram, izgubljen sam u mislima", rekao je Teodosić ruskog novinskoj agenciji TAS. 

Podsetimo, američki mediji nedavno su pisali o tome da je Teodosić postavio određene uslove zainteresovanim NBA klubovima i da traži platu u regionu od 25.000.000 do 30.000.000 dolara za tri godine, što je u rangu od 8.000.000 do 10.000.000 evra po sezoni. 

Za trenutno najboljeg plejmejkera Evrope zainteresovani su Majami, Bruklin i Sakramento, kao i Denver. 

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar