Ona je siroče, a ne da je hapsite

"O njoj treba da se pišu knjige, a ne da hapse siročad" .

  • Magazin
  • Zabava


Tvorac "Parova" i čovek koji je pronašao sve likove koji su u centru pažnje u poslednje tri godine, prvi put je progovorio o nedavnom privođenju Mace Diskrecije zbog ucene srpskog političara.

Maca Diskrecija krajem aprila privedena je zbog ucene muškarca sa kojim je dogovarala seks, a iako Milomir Marić u tom trenutku nije želeo da komentariše taj incident, sada je ipak izrazio svoje mišljenje.

S obzirom na to da je uvek branio Macu, koje mu je kako je više puta rekao žao zbog života koji je imala, Marić je i sada ostao dosledan, pa je ponovo stao na Macinu stranu.

- Ovde u Srbiji na pravdi Boga mnoge hapse… Macu Diskreciju, siročad, nesretnike… Hapse ljude iza kojih ne stoji neko veliki. Žao mi je Mace Diskrecije, jer je ona bila veliko osveženje. Žrtva rata, začeta u nekom logoru… O njoj treba da se pišu knjige, a ne da je hapsi! – u svom maniru rekao je Marić za Telegraf.rs.

Međutim, pored Mace Marić je podržao još jednu svoju miljenicu - voditeljku Jovanu Jeremić. I dok je mnogi kritikuju i opisuju kao napadnu i iritantnu, Marić ima samo reči hvale.

- Ona je talentovana devojka. Nekad je bila u publici "Ćirilice". Sve najgore je naučila od mene - ističe Marić za "Telegraf".

(Alo)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Petar

13.06.2017 17:55

I Al Kapone je bio siroče!

siniša blagojević

13.06.2017 19:16

Nemam tajj kanal,prema tome nemam se prava mijrešat u tuđe razgovore.

Ss

13.06.2017 19:53

Zbog misija koje pusta na tv ovaj "gospodin" i takvi kao on, zakon treba da ih tretira isto kao i narko dilere. Oni isto tako truju omladinu sa svojom tv semom niskog ili nikakvog morala kao sto dileri truju djrcu sa drogama.

Do nekle se slazem sa tobom,ali jednostavno prebacis kanal i ne gledas.Sta reci o drzavnim televizijama,koje je tek to ispiranje mozga.

Zz

13.06.2017 22:13

BOBA

13.06.2017 23:47

MILOMIR MARIĆ JE JEDINI SVATIO KUDA IDEMO SVI SKUPA MISLIM NA NAROD POSLIJE RATASVE POHVALE VELIKOM ČOVJEKU I NOVINARU ČOVJEK SA TAKVOM MEMORIJOM I TOLIKO PROČITANIH KNJIGA RIJETKA JE POJAVA VELIKI POZDRAV ODLIČNO GA RAZUMIJEM ŠTA PRIČA A TEK ŠTA MISLI POZDRAV.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.