Nata u strahu zbog pornića

Pevačica Nataša Bekvalac je u panici jer strahuje da će njen pornić sa bivšim suprugom biti objavljen.

  • Vijesti
  • Srbija


Ona je očajna što su njene fotografije iz perioda dok je bila u braku sa proslavljenim vaterpolistom isplivale u javnost, pa se plaši da će se mediji dočepati i seksi video snimaka.

Nata je besna na sebe što je izgubila CD-ove na kojima je bila njena privatna arhiva.

Bekvalčeva nije sigurna bez kojih diskova je tačno ostala i šta je sve bilo na njima.

''Natašina i Dačina veza, a kasnije i brak bili su izuzetno burni i strastveni. Voleli su da eksperimentišu, da se fotografišu, snimaju.... Kao i mnogi parovi, i oni su imali svoje seksi snimke. Nataša se sada najviše plaši da baš ti klipovi ne budu objavljeni'', kaže pevačicina prijateljica.Ona dodaje da je Nataša očajna što su se njene i Dačine golišave fotografije pojavile u javnosti:

''Kroz sličan pakao je prošla pre nekoliko godina, kada su objavljene njene slike sa klinike za plastičnu hirurgiju na kojima joj se vide gole grudi. Tada je to pregrmela i bila je ubeđena da joj se ništa slično nikada neće ponoviti. Vodi računa o svom imidžu i kakav utisak ostavlja u javnosti, pa je baš poludela što je ovo dozvolila sebi''.

Pevačicina prijateljica tvrdi da Nataša ne može da shvati gde je zagubila CD-ove. Žao joj je i što je ostala bez cele privatne arhive i svih uspomena iz najlepšeg dela njenog života.

''Krivo joj je što više nema fotografije sa svog prvog venčanja, ali ni mnoge druge fotke koje su nastale u tom periodu. Ipak, mnogo više je zabrinuta šta se sve još nalazi na tim diskovima. Kažem vam ponovo, ona ni sama nije sigurna šta je sve na CD - ovima bez kojih je ostala i zato se plaši da mediji ne objave fotografije i snimke koji bi mogli još više da je kompromituju''.

Izvor: Alo

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

Igor

13.06.2017 14:02

Vec vidjeno. Ne kopiraj Severinu.

virus

13.06.2017 15:07

Vodite je u psihijatriju.

...

13.06.2017 16:49

Kad nestane popularnosti udri po oprobanom receptu.

Menedzer

13.06.2017 18:49

Kopira Severinu da bi podigla svoj rejting, ko sto je tad Severina radila.

Ss

13.06.2017 20:00

Ovo je velika prilika da doticna dodje na naslovne strane svih novina i da na tome profitira kao i sve prije nje.

Ma Nemoguce

13.06.2017 22:53

Postena je to zena. hahaha. Pusti Dacu Cazim je problem...

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.