Branko Lazić u Lokomotivi Kubanj?!

Tim, koji sa klupe predvodi Saša Obradović, voleo bi da dovede u svoje redove beka Crvene zvezde.

Košarka 15.06.2017 | 13:30
Branko Lazić u Lokomotivi Kubanj?!
Igrači Crvene zvezde nalaze se na skeneru mnogih klubova.

Darušafaka je zainteresovana za Čarlsa Dženkinsa, Bamberg za kapitena Luku Mitrovića, a Lokomotiva Kubanj iz Krasnodara za Branka Lazića.

Specijalizovani košarkaški portal "Sportando" prenosi da bi ruski klub, koji sa klupe predvodi srpski trener Saša Obradović, želeo da ovog leta angažuje beka Crvene zvezde, kome na kraju sezone ističe ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Branko Lazić (28 godina, 195 centimetara) u Crvenu zvezdu stigao je 2011. godine iz ekipe FMP i sa crveno-belima je do sada osvojio tri titule u ABA ligi, dva pehara šampiona Srbije, kao i četiri Kupa "Radivoja Koraća".

Ove sezone bio je važan "šraf" ekipe i u proseku u Evroligi je beležio 4,4 poena, 2,2 skoka i imao je 1,2 ukradene lopte po meču. U ABA ligi imao je prosečan učinak od 5,7 poena.

Ranije ove sezone se dovodio u vezu sa Barselonom.

Lazić je profesionalnu karijeru počeo 2007. godine gde je do 2011. igrao za FMP. Potom je obukao dres Crvene zvezde gde je nastupao do ove sezone.

Videćemo da li će produžiti ugovor ili će se otisnuti u inostranstvo. Možda baš u Lokomotivu.

Podsetimo, pre par dana su se pojavile informacije da je Brose Bamberg zainteresovan za Luku Mitrovića, a da Darušafaka želi Čarlsa Dženkinsa.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar