SL: Druga pobjeda Srbije u Teheranu!

Reprezentacija Srbije pobedila je u Teheranu Iran sa 3:1 u setovima (25:20, 25:23, 16:25, 25:16), u utakmici drugog kola Grupe D drugog vikenda Svetske lige.  Odbojkaši ne staju, pao je i Iran! Igrači Nikole Grbića sada imaju skor od 4-1 u Svetskoj ligi.

Ostali sportovi 10.06.2017 | 22:10
SL: Druga pobjeda Srbije u Teheranu!
Utakmicu koja je trajala nepuna dva sata, u dvorani Azadi gledalo je 12.000 navijača.

Ekipa Nikole Grbića je juče pobedila Argentinu sa 3:0, pa sada ima skor od četiri pobede i jednog poraza u Svetskoj ligi u kojoj brani titulu.

Reprezentaciju Irana predvodi bivši srpski selektor Igor Kolaković.

U poslednjem trećem kolu odbojkaši Srbije igraju u nedelju od 15.30 protiv Belgije.

Igrači Nikole Grbića sada imaju skor od 4-1 u Svetskoj ligi i nalaze se na deobi drugog mesta u Grupi 1. Za sada je bolja samo Francuska koja ima četiri pobede u četiri meča, a tek treba da odigra svoj meč.

U poslednjem meču koji će Srbija odigrati u Teheranu naš tim će u nedelju od 15.40 časova ponovo odmeriti snage sa Belgijom koja nas je iznenadila u prošlom meču.

Posle dva prva seta naši odbojkaši su imali pad u trećem, ali su u poslednjem četvrtom pokazali da su kvalitetniji rival i lako su došli do trijumfa.

Do završnog turnira ostaje da se odigra još jedan vikend, u okviru koga će Srbija u Kordobi (Argentina) odmeriti snage sa domaćinom, pa sa Bugarskom i Brazilom.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar