U Bijeljini izabrane Mis Semberije i Mis Podrinja

Leontina Rosić iz Bijeljine nova je Mis Semberije odlučio je jednoglasno žiri na izboru koji je održan u hotelu "Drina".

Zabava 09.06.2017 | 23:39
U Bijeljini izabrane Mis Semberije i Mis Podrinja
Pred mnogobrojnom publikom prodefilovalo je 13 kandidatkinja,a najviše sreće imala je upravo Leontina koja kaže da joj ovo nije prvo učešće na ovakvim izborima. Prošle godine je takođe bila jedna od kandidatkinja i ponijela je jednu lentu, ali ovo je kaže poseban momenat za nju i nada se prekretnica za njenu buduću karijeru.

Titulu Prve pratilje ponijla je Željana Đokić , a Druga pratilja je Nada Jevtić. Na ovom takmičenju su izabrane i Mis fotogeničnosti - Ljubica Milutinović i Mis ABC FTV za šta je izabrana Aleksandra Vasilić.

Po prvi put je pored izbora za najljepšu djevojku Semberije, na istom takmičenju birana i Mis Podrinja. Ovu titulu ponijela je Maida Hasanović, dok su lente prve i druge pratilje pripale Irini Kovačević i Ilinki Jovanović.

U revijalnom dijelu takmičenja nastupile  su neke od najljepših djevojaka BiH članica Modne agencije ABC models, a pistom su se prvi put prošetali i manekeni Škole manekena iz Bijeljine.

BN TV
foto: BN TV/NN

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

jerko

10.06.2017 06:02

Bravo, idete najkracim putem od piste do kreveta

ODGOVORITE
Name

Meni smeta

10.06.2017 21:29

Aman pa zar su se samo Srbi takmicili. Ako jesu onda je to vrlo ruzno. Najljepsa Srpkinja u Semberiji bi bilo tacnije.

Name

Mrmot

11.06.2017 09:27

Ista je priča i za Miss Hercegovine i tako dalje,većinsko stanovništvo bla bla bla

Name

Anida

10.06.2017 10:39

Kad ce bit uzivo sta o ovom izboru za misss...

ODGOVORITE
Name

Bosko

10.07.2018 11:15

Dobar dan postovana redakcijo, Moze neko da mi objasn izasto na stranici za sutrasnji izbor za miss stoji da je mis podrinja gosp.Irina Kovscevic? Organizatori sami sebe opovrgavaju, Miss Podrinja 2017 je bila Gospodjica Maida Hasanovic iz Paprace, mozeli se znati u cemu je problem organizatora ? s'postovanjem B.Mladenovic. Pozdrav.

ODGOVORITE