Mudri Fetel uživa u trenutku i ne čuje Laudu!

Posle duple pobede u Monaku, Ferarijev vozač ne dozvoljava da na njegov moral utiče Laudina priča u kojoj stoji da je Mercedesu potrebno da Fetel makar jednom do kraja odustane.

Ostali sportovi 10.06.2017 | 14:30
Mudri Fetel uživa u trenutku i ne čuje Laudu!
Vođa generalnog plasmana Formule 1, Sebastijan Fetel kaže da trenutno ne razmišlja previše o stanju na tabeli. Ne zanima gi ni komentar Nikija Laude, počasnog predsednika Mercedesa koji je izračunao da Ferarijev vozač mora bar jednom da odustane kako bi njegov tim ostao u igri za osvajanje titule.

“Dug put je pred nama, tako da me takve priče stvarno zamaraju. Meni je stvar u trenutku u kom sa podijuma gledam sve one momke koji rade i slave kada sam ja ostvario zajednički cilj. Na stazi se dešava samo deo onoga što se zbiva u Maranelu, tako da ja mislim samo o njima”, kaže Sebastijan Fetel i kaže da uživa u trenutku, odnosno da se ne bavi previše dugoročnim takmičarskim planovima.

“Mislim da u tim malim trenucima shvatite da je to posebna skupina ljudi. Ako stvari idu dobro, tako treba i da se nastavi. Moramo se pobrinuti da zadržimo tempo i na sledećih nekoliko trka. Mislim da se trenutno odlično zabavljamo“, priča Ferarijev vozač, da bi se zatim osvrnuo na zaista impresivnu dvostruku pobedu u Monaku.

“Očito je da smo želeli prvo i drugo mesto sto smo i dobili. Ekipi je to mnogo značilo. Prošlo je mnogo vremena otkako je Ferari pobedio u Monaku. Te brojke sigurno znate bolje od mene, tako da je postignut rezultat fantastičan.  Bilo je nemoguće da se ne naježim dok su momci pevali himnu. Osećao sam se veoma posebno jer sam bio gore“, zaključio je Fetel koga već u nedelju očekuje nova trka sa Mercedesovim asovima za prestiž i očuvanje rejtinga koga sa sobom nosi vodeća pozicija u generalnom plasmanu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar