Petoro poginulo, dvoje kritično

Pet osoba je poginulo, a dvoje je teško povrijeđeno u udesu koji se danas dogodio kod Golubovaca, na putu Podgorica-Bar.

  • Vijesti
  • Region


U automobilu koji se kretao iz Bara ka Podgorici bio je bračni par sa djetetom koji su stradali u udesu, kao i vozač automobila koji je nailazio iz suprotnog smjera. Među stradalima je još jedna osoba.

CDM prenosi riječi očevidaca koji kažu da su vidjeli "audi3", koji se kretao prema Baru velikom brzinom. Vozač automobila je, navodno, prema njihovim riječima, izgubio kontrolu nad vozilom, preletio zeleno razdjelno ostrvo i udario "ford" koji se kretao iz pravca Bara ka Podgorici.

Direktor Urgentnog centra doktor Nermin Abdić "Vijestima" je kazao da su u Urgentni blok primljene tri osobe povrijeđene u saobraćajnoj nesreći u Golubovcima, od kojih je jedna preminula.

On je objasnio da je djevojčica koja je primljena u KC zadobila teške povrede centralnog dijela glave i da je životno ugrožena, a da je povrijeđena trudnica u fazi obrade i da ima povrede grudnog koša.(Agencije)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST387

© Aleksandar Kamenjašević 2016.
Sva prava zadržana.