Islamska država prijeti Srbiji

Islamska država u svom poslednjem izdanju magazina "Rumijah" za Balkan objavila je tekst pod nazivom "Balkan: Krv za neprijatelje, med za prijatelje" uputila je otvorenu pretnju zemljama regiona. Islamska država poručuje da nije zaboravila područje Balkana, već da su samo preokupirani nekim drugim područjima.

Srbija 08.06.2017 | 14:27
Islamska država prijeti Srbiji
U otvorenoj pretnji islamisti naglašavaju da "nisu zaboravili ratna stradanja muslimana", kao i da su pretnje usmerene na Srbe i Hrvate.



Islamisti podsećaju na terorističke napade širom sveta, naglašavajući da bi to trebalo da bude opomena.

"Ne tako nam Alaha, nismo zaboravili Balkan, ne tako nam Alaha, nismo ga zaboravili i nećemo ga, Alahovom dozvolom zaboraviti. Tako nam Alaha, nismo zaboravili Srbe kafire. Ne, o Srbi kafiri, nismo vas zaboravili! Nismo zaboravili vaše ubijanje muslimana u Bosni i na Kosovu. Ne, tako nam Alaha, nismo zaboravili zlostavljanje naše braće i silovanje naših sestara. Ne, tako nam Alaha, nismo zaboravili šta ste uradili u Srebrenici i drugim mestima. Mi sa vama imamo jako dug nerešen račun, koji ćete platiti svojom krvlju", stoji, između ostalog u jezivoj pretnji Balkanu.

Iskazuju otvorenu pretnju zemljama Balkana, poručujući da se "vraćaju", kao i da su do sada bili preokupirani na nekim drugim područjima, uključujući Francusku, Nemačku i Britaniju.

Podsetimo, pre dve godine Srbija, ali i ostale balkanske zemlje često navođeni kao moguća meta džihadista. U julu 2015. godine u video snimku "Mi smo islamski hilafet - kasida" kao početna meta islamskih terorista označena je Srbija, a za njom slede i ostale zemlje Balkana.

(Blic)…

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

MA BRAVO

08.06.2017 12:46

SAD MI TRBAMO BITI ZADOVOLJNI,OVAKO JADNI,BIJEDNI I OD SOPSTVENIH POLITICARA OPLJACKANI I PONIZAENI,STO NAS TERORISTI NECE JOS UBIJATI. DIVNA VUJEST KOJA IMA ZA NAMJERU SKRETANJE PAZNJE I SIJANJE STRAHA,LICI KAO DA SU VIJEST PISALI DODIK,COVIC,BAKIR,VUCIC I ONI KLEPTOMANI IZ MAKEDONIJE.

ODGOVORITE
Name

AKO JE TAKO

08.06.2017 13:04

AKO JE TAKO ONDA POD HITNO MORAMO OBUSTAVITI SVE ISTRAGE VEZANE ZA POLITICKI KRIMINAL A NAROCITO PRANJE NOVCA. ZBOG OVE VIJESTI MORAMO OBRATITI PAZNJU NA BLISKI ISTOK I KRETANJE TERORISTA BAR JEDU DECENIJU DOK NE ZASTARE KRIVICNA DJELA.

Name

milos

08.06.2017 12:46

Skini tu masku i dodji do mene da popijemo po pivo ! Sav se tresem od strahs !noge mi drhte ko i tebi

ODGOVORITE
Name

ПУТИН

08.06.2017 12:48

СПАСИБА, СПАСИБА, СЕМ ПРИХАДИТЕ ТОВАРИШЋИ!?

ODGOVORITE
Name

goatlovers

08.06.2017 13:39

Ako dodju hoce li prvo da popiju sokic kod brace u Sarajevu, ili ce odmah krenuti da ubijaju?

ODGOVORITE
Name

@goatlovers

08.06.2017 16:16

Ako se usporedi njihov način kukavičkog ratovanja, prije će svratiti na pivu kod braće im u Haag. I jedni i drugi smiju samo na nenaoružane civile...

Name

svasta

08.06.2017 15:33

Ovi su zaratovali sa citavim svijetom.

ODGOVORITE