Amal Kluni i u porodilištu okružena luksuzom

Amal Kluni donela blizance na svet u luksuznom porodilištu u Londonu.

Zabava 08.06.2017 | 13:24
Amal Kluni i u porodilištu okružena luksuzom
DOLAZAK na svet blizanaca Ele i Aleksandra - slavnog bračnog para Džordža (56) i Amal (39) Kluni izazvao je veliku pažnju svetskih medija. Lepa advokatica i supruga jednog od najvećih holivudskih zavodnika rodila je sina i ćerku u ponedeljak u bolnici "Chelsea and Westminster" u Londonu, na privatnom odeljenju "Kensington wing".

Novopečena mama je i u porodilištu bila okružena luksuzom o kome mnoge žene mogu samo da sanjaju. Cena apartmana u kojem je Amal smeštena je vrtoglavih 9.100 funti (oko 10.500 evra), otkriva "Dejli mejl". Svaka od 16 soba ima zasebno kupatilo, krevete rađene po meri, vaj-faj, televizor i frižider. Porodiljama u ovoj bolnici za doručak serviraju dimljenog lososa i šampanjac. Ali to nije sve! Ovo odeljenje krasi više od 1.500 umetničkih dela, a "elitnim" trudnicama se ispunjava svaki hir. Dešavalo se čak da ženama koje žarko žele da slušaju omiljene muzičare, u bolnici organizuju privatne koncerte, zbog čega je "Kensington" dobio nadimak "Rolls Royce" među porodilištima.

Amal je danonoćno na raspolaganju imala i ličnu medicinsku negu, a njen ginekolog je, između ostalih, porodio i vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton kada je na svet donela princezu Šarlot. Amal Kluni je juče ujutru, sa poklonima za unuke, posetila njena majka Barija, koja je advokatici bila najveći oslonac tokom trudnoće.

OČINSTVO JE AVANTURA

LjUBAV slavnog glumca i crnokose advokatice izaziva pažnju od prvog trenutka. Par se venčao 2014. godine u Veneciji, a njihovoj svadbi u hotelu "Aman" prisustvovali su Klunijevi mnogobrojni prijatelji iz sveta poznatih. Holivudski glumac je u jednom intervjuu pre nekoliko meseci rekao da će očinstvo za njega biti avantura. Videćemo da li je baš tako!

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar