Ljubav jača i od zatvorske ćelije

Mikaela Mekolum, bivša manekenka koja je zbog krijumčarenja kokaina služila kaznu zatvora u Peruu, u vezi je s bosanskim gangsterom Antonijem Hamidovićem, koji se dovodi u vezu s jednom od najvećih evropskih afera u vezi sa trgovinom ljudima i eksploatacijom dece.

Svijet 07.06.2017 | 08:06
Ljubav jača i od zatvorske ćelije
Par se upoznao na služenju kazne u peruanskom zatvoru Ankon, nakon čega su započeli tajnu vezu koja se nastavila i nakon što je Mikaelaa napustila Limu i otišla u Irsku.
 
Mikaela i Hamidović razmenjivali su tekstualne i videoporuke i planirali da se sastanu nakon što on odsluži kaznu u zatvoru kasnije ove godine.



Međutim, njihov plan mogla bi osujetiti bosanska policija koja želi da privede Hamidovića kako bi razgovarala s njim o široko rasprostranjenoj mreži džeparenja po ulicama evropskih metropola. Policija veruje da je Hamidović povezan sa ovim kriminalom, a sedam članova njegove porodice već je optuženo za eksploataciju dece, trgovinu ljudima i ilegalni dečiji rad 2015. godinem, piše klix.ba.

Hamidović je tada izbegao hapšenje samo zbog toga što je već služio kaznu zatvora zbog prekršaja u vezi s drogom. Njegov otac i brat optuženi su da su trgovali decom s Balkana koja su zatim odvođena u evropske metropole i pod pretnjom silovanja ili fizičkog zlostavljanja morali su dnevno da ukradu i do 300 evra.

Kako njihovi prijatelji navode, Mikaela i Hamidović zaljubili su se u zatvoru i tajno se sastajali u onim delovima zatvora gde su mere bezbednosti bile manje oštre.

Nije poznato da li je Mek Kolum, koja bi navodno ove godine trebalo da se pojavi i u "Velikom bratu", znala za Hamidovićevu prošlost, niti da li je bila umešana u to.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

San

07.06.2017 07:52

Kakvom olosu se daje paznja.

ODGOVORITE