RG - Mari: Mučio sam se prethodnih šest, sedam sedmica

Endi Mari kazao je da je očekivao veoma težak meč protiv Huan Martina del Potra, istakavši da je prvi set bio težak, naporan,ali i ključan.

Tenis 04.06.2017 | 14:15
RG - Mari: Mučio sam se prethodnih šest, sedam sedmica
Britanac je uspeo da dođe do nekoliko preokreta u uvodnom delu meča, najvažnije je bio onaj u taj-brejku, pre nego što je dobio i naredna dva seta protiv Argentinca za prolaz u osminu finala.

"Očekivao sam veoma težak meč, a prvi set je bio izuzetno važan – ko god da ga je dobio bio bi u velikom naletu, momentum bi bio na njegovoj strani. Bilo je sporo i teško, kako sam i očekivao, ali je najvažnije da sam napravio preokret", smatra Mari.

Rival prošlogodinjem finalisti u borbi za mesto među osam najboljih biće bolji iz duela između Amerikanca Džona Iznera i Karena Kačanova.

"Bio je daleko bolji od mene u prvom setu, obojica smo imali prilike da prelomimo, dok je u drugom situacija bila drugačija – tada sam ja imao više šansi. Sve u svemu, počinjem da se osećam bolje. Mučio sam se prethodnih šest, sedam nedelja. Ovo je jedan od najvažniih turnira, za koji me vežu divne emocije iz prošle godine. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu", zaključio je Endi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar