Ceca i Saša snimaju duet

Prijateljstvo folk zvijezde Ceca Ražnatović i popularnog pjevača Saše Matića  biće krunisano saradnjom. Pjesma će biti objavljena najranije za dvije nedjelje.

Srbija 04.06.2017 | 10:24
Ceca i Saša snimaju duet
Tek što je objavila spot za pjesmu “Anđeo drugog reda” sa aktuelnog studijskog albuma “Autogram”, folk zvijezda Ceca Ražnatović uskoro će obradovati publiku duetskom pjesmom sa Sašom Matićem.

Numeru je na tekst Cecine dugogodišnje saradnice i prijateljice Marine Tucaković komponovao Goran Ratković Rale. Najpopularnija srpska folk pjevačica je na “Instagramu” objavila kratak video iz muzičkog studija, gdje je ekipa radila do kasno u noć, što je izazvalo veliku pažnju medija, ali i njenih obožavalaca.

“Tačno je da Saša Matić i ja snimamo duet koji će biti objavljen najranije za dvije nedjelje – rekla je, za “Novosti”, Ceca Ražnatović. “Još ne znamo kako će se pjesma zvati, a da li je riječ o baladi ili numeri brzog ritma neka zasad bude iznenađenje. Saša i ja smo kolege i kućni prijatelji, pa nije nikakvo iznenađenje što smo odlučili da to krunišemo i poslovnom saradnjom”.

I Saša i Ceca su snimili više dueta u karijeri, a kako zvuči kada glasove “ukrste” pjevač poznat po baladama i folk zvijezda, čuće se uskoro.

(Večernje novosti)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mile Bg

04.06.2017 12:34

Proslo je Ceco tvoje, idi bolje kod Seselja u Stranku..

ODGOVORITE
Name

Dušan

04.06.2017 14:32

Od danas prestajem slušati Matica

ODGOVORITE